Libnet.ro
UNICEF

18:00

Inspectorii antifrauda au verificat 126 de firme din centrele comerciale situate in Bucuresti si Ilfov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspectorii antifrauda au verificat 126 de firme din centrele comerciale situate in Bucuresti si Ilfov

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au anuntat astazi ca au verificat, in perioada 1-14 octombrie, 126 de firme din zona Bucuresti-Ilfov situate in mai multe centre comerciale, aplicand sanctiuni totale de 2,12 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectorii antifrauda au verificat 126 de firme din depozitele en-gross din Bucuresti si Ilfov

In primele doua saptamani din aceasta luna, inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF au verificat 126 de firme din cele mai importante centre de comercializare a bunurilor de larg consum din zona Bucuresti-Ilfov: Expo Market Doraly, Complex comercial Dragonul Rosu, Smart Expo Flora, Complex comercial Su Market si zona de depozite Moara Domneasca, au transmis marti oficialii institutiei de control. In urma actiunilor desfasurate, inspectorii antifrauda au dispus amenzi si confiscari in valoare totala de 2,11milioane de lei, astfel: 2 avertismente si 179 de amenzi in cuantum total de 1. 000 lei, confiscarea a 133. 063 lei in numerar si bunuri in valoare de 100. 537 lei.

126 firme din depozitele en-gross din Bucuresti si Ilfov, amendate de inspectorii antifrauda

In primele doua saptamani din octombrie, Directia Generala Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF au verificat societatile din Expo Market Doraly, Complex comercial Dragonul Rosu, Smart Expo Flora, Complex comercial Su Market si zona de depozite Moara Domneasca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )