Libnet.ro
UNICEF

01:06

Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca

România Liberă România Liberă,
Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca

Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca datorita crize. continuă pe România Liberă

Laropharm este alaturi de cei ce lupta in prima linie cu noul coronavirus

Compania farmaceutica Laropharm a anuntat ca doneaza produse pentru institutiile in care exista pacienti cu coronavirus.

Presedintele filipinez indeamna politia si armata sa-i ucida pe cei care incalca masurile luate impotriva COVID-19

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte i-a amenintat pe cei care incalca masurile de izolare instituite in vederea unei opriri a raspandirii noului coronavirus ca risca sa fie ucisi prin impuscare si a subliniat ca orice maltratare a personalului medical este considerata o crima grava care nu va fi tolerata.

Presedintele filipinez le cere fortelor de ordine sa-i ucida pe cei care nu respecta carantina pentru COVID: Daca imi faci probleme, te bag in mormant

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte le-a ordonat fortelor de ordine sa traga pentru a-i ucide pe cei care incalca prevederile impuse de autoritati in ceea ce priveste carantina pentru COVID-19, scrie Agerpres, citand EFE.

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

Supriza Netflix pentru cei care stau acasa: de cand poti sa vezi Miami Bici

Da, Miami Bici vine pe Netflix mai repede decat te-ai fi asteptat. Miami Bici e cel mai mare succes romanesc in cinema din ultimele trei decenii. A strans, in perioada in care a rulat in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )