Libnet.ro
UNICEF

21:15

Insurgentii prorusi, dispusi la un scurt armistitiu

România Liberă România Liberă,
Insurgentii prorusi, dispusi la un scurt armistitiu

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei sunt dispusi sa accepte un armistitiu scurt dupa doborarea avionului Boeing 777 care avea la bord aproape 300 de persoane si se indrepta spre Kuala Lumpur. Anuntil a fost facut de catre liderul separatistilor din est, Alexandr Borodai. continuă pe România Liberă

VIDEO GALERIE FOTO. UPDATE. Avionul Malaysia Airlines, doborat de o racheta. Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. Un roman, student la UMF Cluj, in avionul doborat in Ucraina

Serviciile americane de informatii: Insurgentii rusi au doborat avionul din estul Ucrainei. CNN: Avionul Malaysia Airlines a fost doborat de o racheta. Insurgentii pro-rusi au anuntat ca vor permite accesul expertilor OSCE si din Ucraina la locul accidentului. Surse: in avionul doborat in estul Ucrainei era doi studenti de la UMF Cluj. Unul dintre ei avea dubla cetatenie romano-canadiana. Obama: Sunt indicii foarte clare ca racheta a fost lansata dintr-o zona controlata de separatisti .

Rebelii din estul Ucrainei sustin ca avionul a fost doborat de un avion de vanatoare ucrainean

Insurgentii separatisti prorusi din estul Ucrainei acuza aviatia ucraineana de doborarea avionului companiei Malaysiei Airlines. Martori au observat ca avionul Boeing 777 a fost atacat de un avion de.

Kievul si rebelii se acuza reciproc de un atac care a vizat un bloc de locuinte din estul Ucrainei

Cel putin 11 persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete care a distrus un bloc de locuinte din estul Ucrainei, insurgentii si Administratia de la Kiev acuzandu-se reciproc de implicare in acest incident.

Cel putin 30 de morti si zeci de raniti intr-o explozie dintr-o piata din estul Afganistanului

Cel putin 30 de persoane au murit si 40 de persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana intr-o piata aglomerata din estul Afganistanului, informeaza AGERPRES. in prezent, politia.

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de .

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de rachete.

Vladimir Putin da vina pe reluarea campaniei militare a Kievului pentru accidentul aviatic din estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi seara ca Ucraina poarta responsabilitatea pentru doborarea avionului de pasageri malaezian in estul tarii, afirmand ca aceasta tragedie nu s-ar fi intamplat daca autoritatile de la Kiev nu ar fi reluat campania militara impotriva separatistilor pro-rusi, transmite Reuters.

Eurocontrol: Spatiul aerian din estul Ucrainei a fost inchis

Autoritatile ucrainene au inchis toate rutele aeriene care tranziteaza estul tarii, dupa prabusirea unui avion al companiei Malaysian Airlines, a anuntat Eurocontrol, citat de AFP. Toate zborurile pe.

Harta plicurilor in spitalele din estul Europei. Romanii sunt cei mai plini de recunostinta

Platile informale catre medici, denumirea politicos-tehnocrata a plicurilor/spagii din spitale, nu sunt un fenomen specific Romaniei. Asta deoarece mai toate sistemele medicale de stat din regiune, mostenitoare ale vajnicei traditii sovietice, nu sunt capabile sa asigure pacientilor accesul la tratamente in baza asa-zisei asigurari medicale universale. Dar spre deosebire de vecinii lor din regiune, romanii dau plicul la medic mai delicat, mai altfel. Si apoi sufera vartos si pe masura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )