Libnet.ro
UNICEF

12:00

intalnire intre presedintele Parlamentului Norvegiei, Olemic Thommessen, si presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
intalnire intre presedintele Parlamentului Norvegiei, Olemic Thommessen, si presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Parlamentului Norvegiei, Olemic Thommessen, au discutat marti despre situatia din Ucraina si problema minoritatilor nationale. Klaus Iohannis l-a primit, marti, la. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe presedintele Parlamentului Norvegiei: Situatia din Ucraina si problema minoritatilor, printre subiectele abordate in cadrul intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Regatului Norvegiei, Olemic Thommessen, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Printre temele.

intrevedere intre Iohannis si seful Parlamentului norvegian. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu presedintele Parlamentului Norvegiei, Olemic Thommessen, despre situatia existenta in Ucraina si problema minoritatilor nationale.

Presedintele Parlamentului Norvegian: Sprijinim eforturile Romaniei pentru a dezvolta si consolida mai departe democratia

Presedintele Parlamentului Norvegian a declarat, luni, ca tara sa sprijina din inima eforturile Romaniei pentru a dezvolta si consolida mai departe democratia. Olemic Thommessen a tinut un discurs in plenul .

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni

O intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si vicepremierul Gabriel Oprea va avea loc luni la Palatul Cotroceni, a precizat Radu Tudor in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3. intalnirea va avea.

Fenomen astronomic spectaculos: intalnire intre Venus si Jupiter, pe 30 iunie

O conjunctie intre planetele Venus si Jupiter va avea loc pe 30 iunie si se numara printre evenimentele astronomice spectaculoase din aceasta luna, care vor putea fi admirate cu ochiul liber din emisfera nordica, informeaza site-ul maxisciences. com, preluat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )