Libnet.ro
UNICEF

17:45

intalnire istorica intr-un moment tensionat. Barack Obama si Vladimir Putin, fata in fata

Antena3 Antena3,
intalnire istorica intr-un moment tensionat. Barack Obama si Vladimir Putin, fata in fata

Toti ochii vor fi atintiti azi pe Vladimir Putin. Presedintele Rusiei va vorbi in fata Natiunilor Unite apoi se va intalni fata in fata cu presedintele Barack Obama. intalnirea, prima in aproape 2 ani,. continuă pe Antena3

Barack Obama, la ONU: Nu ne dorim o revenire la Razboiul Rece cu Rusia/ Liderul american denunta sustinerea pentru tiranul Bashar al-Assad, dar anunta ca SUA sunt pregatite sa coopereze cu Rusia si Iran pentru solutionarea conflictului din Siria

Presedintele american Barack Obama a denuntat luni, intr-un discurs sustinut in fata Adunarii Generale a ONU, sustinerea acordata de unele tari presedintelui sirian Bashar al-Assad, un tiran care masacreaza copii nevinovati, transmite AFP. Insa, a mai afirmat presedintele american, Washingtonul este pregatit sa coopereze cu Rusia si Irak pentru gasirea unei solutii la razboiul din Siria, care dureaza de peste patru ani.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se intalneste, luni, la New York, cu omologul sau rus

Presedintele SUA, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, se intalnesc luni la New York, cu ocazia summitului ONU. Este normal ca presedintele Obama sa discute cu omologul sau rus despre.

Barack Obama si Xi Jinping au cazut de acord asupra unor modalitati de contracarare a amenintarilor cibernetice

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si omologul sau chinez, Xi Jinping, au convenit sa adopte masuri comune pentru combaterea infractiunilor cibernetice, informeaza The New York Times. Presedintii Barack.

Vladimir Putin si Barack Obama, contre de la tribuna ONU pe tema situatiei din Siria

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a cerut luni, de la tribuna ONU, inlaturarea regimului din Siria, insa omologul sau rus, Vladimir Putin, a respins ideea, pledand pentru stabilitate in Orientul Mijlociu si in nordul Africii.

Barack Obama a denuntat in discursul la ONU actiunile Rusiei in Siria si Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a criticat actiunile ilegale ale unor mari puteri precum Rusia, in discursul rostit luni in Adunarea Generala a ONU, informeaza ABC News.

Barack Obama critica, la ONU, actiunile Rusiei. Presedintele rus urmeaza sa ia cuvantul

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a criticat actiunile ilegale ale Rusiei, in discursul rostit luni in Adunarea Generala a ONU, potrivit The Guardian.

Barack Obama se intalneste cu Vladimir Putin, la New York

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se intalneste, luni, la New York, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, cu ocazia Adunarii Generale ONU de la New York.

Barack Obama denunta situatia drepturilor omului in China

Presedintele american, Barack Obama, a denuntat vineri in termeni foarte directi, in cursul unei conferinte de presa comune cu omologul sau chinez, Xi Jinping, situatia problematica a drepturilor omului in China si l-a indemnat pe oaspetele sau sa coopereze cu Dalai Lama, considerat dusman de autoritatile de la Beijing, transmite AFP.

SUA: Barack Obama denunta situatia drepturilor omului in China

Presedintele american, Barack Obama, a denuntat situatia problematica a drepturilor omului in China si l-a indemnat pe omologul sau chinez, Xi Jinping, sa coopereze cu Dalai Lama, potrivit AFP. Am exprimat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )