Libnet.ro
UNICEF

01:06

intalnire de taina intre Catalin Predoiu si insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson

B1 B1,
intalnire de taina intre Catalin Predoiu si insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, s-a intalnit in aceasta dimineata cu Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti. intalnirea care a avut loc la sediul ambasadei Statelor Unite la. continuă pe B1

Ambasadorul Marii Britanii, dupa intalnirea avuta la Senat cu Tariceanu si Zgonea, impreuna cu insarcinatul cu Afaceri al SUA si alti doi ambasadori: Vrem sa fim siguri ca discutiile din Parlament recunosc importanta luptei anticoruptie pentru dezvoltare

Insarcinatul cu Afaceri al SUA, ambasadorul Marii Britanii, ambasadorul Olandei si adjunctul Ambasadei Germaniei au avut o intrevedere care a durat circa o ora si jumatate, miercuri, cu sefii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Valeriu Zgonea, la solicitarea insarcinatului cu Afaceri ad Interim al Americii la Bucuresti. Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, a declarat la finalul intalnirii, alaturi de ceilalti diplomati, ca recunosc rolul suvern al Parlamentului insa doresc sa se asigure ca discutiile din Parlament pe statul de drept recunosc importanta luptei anticoruptie pentru dezvoltarea Romaniei.

Catalin Predoiu: Se doreste inlocuirea lui Robert Cazanciuc de la Ministerul Justitiei

Premierul din umbra al PNL Catalin Predoiu lanseaza o ipoteza halucinanta privind Justitia romaneasca. Acesta declara ca premierul Victor Ponta ar vrea sa-l inlocuiasca pe Robert Cazanciuc cu un.

PSD respinge acuzatiile PNL de dezinteres asupra tinerilor romani: Catalin Predoiu nu stie ce face Guvernul pentru tineri

Acuzatiile prim-vicepresedintelui PNL Catalin Predoiu, au fost respinse de purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Podasca. Podasca sustine ca liberalul nu intelege care sunt problemele tinerilor si nici.

Catalin Predoiu: Tinerii sunt o solutie la provocarile cu care se confrunta Romania

Tinerii sunt o solutie la provocarile cu care se confrunta Romania, a declarat marti prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, scrie Agerpres. Cred ca gresim vorbind de problema tinerilor. De fapt, tinerii.

SRS, din inchisoare:Catalin Predoiu nu va fi premierul viitorului guvern

Fostul senator PNL, Sorin Raca Stanescu, scrie din inchisoare ca are curaj sa tina un pariu privind nominalizarea prim-vicepresedintelui PNL, Ctaalin Predoiu, in functia de premier, in situatia in care liberalii vor ajunge la guvernare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )