Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se intampla si la altii. Marea Britanie are cel mai corupt sistem financiar din lume

Antena3 Antena3,
Se intampla si la altii. Marea Britanie are cel mai corupt sistem financiar din lume

Marea Britanie are probabil unul dintre cele mai corupte sisteme economice si financiare din lume, in contextul in care, anual, pe teritoriul britanic exista tranzactii de spalare de bani in. continuă pe Antena3

Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Chiar si animalele sufera si se simt singure. insa, Freya are poate cea mai trista poveste. Catelusa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la sase ani sa fie considerata cel mai singur animal din Marea Britanie. Si asta pentru ca din cei 18. 720 de vizitatori si potentiali stapani, nimeni nu s-a interesat de ea.

Migratia in Marea Britanie a crescut semnificativ, dupa venirea romanilor si bulgarilor

Migratia neta in Marea Britanie a atins in 2015 al doilea cel mai ridicat nivel de la publicarea acestor date, in 1975, pe fondul majorarii sosirilor din Romania si Bulgaria, releva datele publicate joi de Oficiul national de statistica ONS), transmit site-ul buzzfeed. com, DPA si Reuters, citate de Agerpres.

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

La Repubblica: Cea mai corupta tara pare a fi Marea Britanie. Grupurile mafiote nu se vad, dar se simt

Anual, pe teritoriul britanic au loc tranzactiii de spalare de bani in valoare de circa 75 de miliarde de euro, fapt ce face ca in Marea Britanie sa existe probabil unul dintre cele mai corupte sisteme.

Alerta terorista in Marea Britanie. Mai multe scoli au fost evacuate de urgenta

Mai multe scoli din Marea Britanie au fost evacuate, dupa ce au fost primite apeluri telefonice in care erau anuntate atacuri la unitatile scolare respective, conform Mirror. Evacuarile sunt realizate la.

Pentru ca nu si-a gasit partenerul perfect, o femeie din Marea Britanie a gasit o modalitate inedita de a alunga singuratatea (FOTO)

Scene greu de imaginat pe strazile unui oras din Marea Britanie. O femeie de 37 de ani a socat o lume intreaga cand s-a decis ca, dupa 20 de ani de cautari fara succes a unui partener de viata, sa.

Amenintari cu bomba la 26 de scoli din Marea Britanie

Examenele natioanale au fost suspendate in 26 de scoli din Marea Britanie, dupa ce unitatile de invatamant au fost amenintate cu bomba, arata News. ro, citand Daily Mirror.

Ministrul britanic al Finantelor, despre efectele unui posibil Brexit: Marea Britanie va pierde 500.000 de locuri de munca, iar valoarea lirei sterline se va deteriora semnificativ

Ministrul britanic al Finantelor, George Osborne, a declarat ca Marea Britanie va pierde aproximativ 500. 000 de locuri de munca in cazul iesirii din Uniunea Europeana, informeaza Reuters. Acesta a avertizat.

Marea Britanie va pierde 500.000 de locuri de munca daca paraseste UE

Parasirea Uniunii Europene ar fi autodistructiva economic pentru Marea Britanie, afectand stabilitatea, a estimat luni premierul britanic David Cameron, in prezentarea unui raport al Ministerului de Finante ce avertizeaza cu privire recesiunea economica si pierderea a 500. 000 de locuri de munca in doi ani ca eventuale consecinte ale iesirii tarii din forul comunitar, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

VIDEO Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, are loc in perioada 10 - 15 august 2016

Festivalul Saptamana Haferland, ajuns anul acesta la cea de-a patra editie, va avea loc in perioada 10 - 15 august 2016 si asteapta peste 2. 500 de turisti. Saptamana Haferland este cel mai mare eveniment cultural dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, iar editia din acest an a festivalului are ca tematica centrala familia, sloganul evenimentului fiind Sasii te asteapta in familie!. Odata cu editia din acest an, festivalul isi propune sa devina primul festival dedicat turistilor care calatoresc in familie si sa le ofere acestora modalitati de petrecere a timpului liber indiferent de varsta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )