Libnet.ro
UNICEF

17:00

Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Antena3 Antena3,
Freya, cel mai singur catel din Marea Britanie. A fost respins de peste 18.000 de potentiali stapani

Chiar si animalele sufera si se simt singure. insa, Freya are poate cea mai trista poveste. Catelusa, din rasa Staffordshire Bull Terrier, a ajuns la sase ani sa fie considerata cel mai singur animal din Marea Britanie. Si asta pentru ca din cei 18. 720 de vizitatori si potentiali stapani, nimeni nu s-a interesat de ea. continuă pe Antena3

Contract urias cu casa de discuri Sony. Cine este cantareata care a incheiat cel mai mare acord din istoria Marii Britanii

Casa de discuri Sony a incheiat de curand un contract fabulos cu o cantareata din Marea Britanie, acest acord fiind vazut ca cel mai mare din istoria muzicii britanice. Potrivit jurnalistilor.

Pentru ca nu si-a gasit partenerul perfect, o femeie din Marea Britanie a gasit o modalitate inedita de a alunga singuratatea (FOTO)

Scene greu de imaginat pe strazile unui oras din Marea Britanie. O femeie de 37 de ani a socat o lume intreaga cand s-a decis ca, dupa 20 de ani de cautari fara succes a unui partener de viata, sa.

Cel mai cunoscut bordel din Timisoara, scos la vanzare

Cladirea in care a functionat cel mai cunoscut bordel din Timisoara din perioada interbelica, Sari Neni, a fost scoasa la vanzare.

Piata imobiliara din Statele Unite, la cel mai ridicat nivel din ultimii 8 ani

Americanii si-au majorat achizitiile de case noi in luna aprilie pana la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, iar preturile au atins un nivel record, o noua dovada ca ritmul de crestere al economiei americane a accelerat in cel de-al doilea trimestru, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Amenintari cu bomba la 26 de scoli din Marea Britanie

Examenele natioanale au fost suspendate in 26 de scoli din Marea Britanie, dupa ce unitatile de invatamant au fost amenintate cu bomba, arata News. ro, citand Daily Mirror.

Coresi Shopping Resort, cel mai verde mall din Romania

Immochan Romania a obtinut certificarea BREEAM Excellent pentru proiectul Coresi Shopping Resort din Brasov.

Alerta terorista in Marea Britanie. Mai multe scoli au fost evacuate de urgenta

Mai multe scoli din Marea Britanie au fost evacuate, dupa ce au fost primite apeluri telefonice in care erau anuntate atacuri la unitatile scolare respective, conform Mirror. Evacuarile sunt realizate la.

Cercetatorii au descoperit ca Everest nu este cel mai inalt munte din lume

Muntele Everest, care are o inaltime de 9. 848 metri deasupra nivelului marii, este depasit de alte varfuri inalte. Daca se masoara distanta de la centrul Pamantului, prin crusta.

La Repubblica: Cea mai corupta tara pare a fi Marea Britanie. Grupurile mafiote nu se vad, dar se simt

Anual, pe teritoriul britanic au loc tranzactiii de spalare de bani in valoare de circa 75 de miliarde de euro, fapt ce face ca in Marea Britanie sa existe probabil unul dintre cele mai corupte sisteme.

Curs valutar 24 mai. Cel mai mare euro din ultimele patru luni

Cotatia monedei unice europene valabila pentru marti, 24 mai, de aproape 5,2 lei, este cea mai mare din ultimele patru luni de zile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )