Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce se intampla daca statul strange mai multi bani decat are nevoie pentru achizitia Cuminteniei Pamantului

Antena3 Antena3,
Ce se intampla daca statul strange mai multi bani decat are nevoie pentru achizitia Cuminteniei Pamantului

Ordonanta de Urgenta a Guvernului referitoare la donatiile pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului prevede ca, daca sumele stranse depasesc suma necesara de 6 milioane de euro, acestea vor fi. continuă pe Antena3

Ce se intampla daca statul strange mai mult decat are nevoie pentru achizitia Cuminteniei Pamantului

Ordonanta de Urgenta a Guvernului referitoare la donatiile pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului prevede ca, daca sumele stranse depasesc suma necesara de 6 milioane de euro, acestea vor fi.

Evolutia creditarii: au crescut imprumuturile in lei, au scazut neperformantele si avem mai multi deponenti decat debitori

Sistemul bancar romanesc a continuat sa se consolidere in 2015 dupa ce a redevenit profitabil, a inregistrat rate ridicate de solvabilitate si lichiditate, iar rata creditelor neperformante a continuat sa scada. De asemenea, vulnerabilitatile legate de.

Perchezitii la ghicitoare din Ploiesti. Acestea amenintau cu blesteme pentru a primi si mai multi bani

Politistii din Ploiesti, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul IGPR, efectueaza 3 perchezitii la locuintele unor persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 60. 000 de euro, prin inselaciuni si santaj, informeaza Inspectoratul General.

Raport SIPRI: Tot mai multi bani, cheltuiti de state pentru armata

Cheltuielile militare, la nivel global, au crescut in 2015, pentru prima data, dupa patru ani de scadere, din cauza inmultirii tensiunilor in lume. Astfel, cheltuielile militare s-au ridicat la 1. 676 miliarde de dolari, arata un raport al Institutului International de Cercetare a Pacii din Stockholm SIPRI).

VIDEO Gabriela Firea: Ideea mea de forta este aceea ca o femeie face curat zilnic dupa mai multi barbati/ Plus: De ce a cazut acordul de mediere in procesul cu Traian Basescu si ce spune azi despre declaratiile referitoare la familiile fara copii

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, sustine, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca ideea de forta cu care candideaza este ca o femeie face curat zilnic dupa mai multi barbati, testata si ca slogan de campanie. Au fost primari pana acum numai barbati si numai de dreapta, iar Bucurestiul este cel pe care il stim acum, adica in impas din foarte multe privinte, afirma Firea. Candidatul PSD mai spune ca Traian Basescu se va comporta in campanie ca un candidat, indiferent daca va intra sau nu in joc. In ce priveste acordul de mediere in procesul cu fostul presedinte, Firea afirma ca a picat din cauza unor conditii pe care le-a considerat inacceptabile, intre care si exprimarea unor scuze publice pentru afirmatiile in cazul Nana. Despre declaratia din campania din 2014 despre familiile fara copii: Mi-am cerut scuze si atunci si repet si acum regretul meu si scuzele mele. Nu vreau sa arunc exclusiv in sarcina staff-ului de campanie al domnului Ponta ceea ce s-a intamplat atunci. Imi iau vina, daca vreti, in totalitate asupra mea .

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF: Prezenta unui ambasador in biroul sefului Fiscului este o forma de presiune. Au fost mai multi ambasadori la mine, cand conduceam

Gelu Diaconu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat marti seara, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire la postul B1 TV, ca vizite ale ambasadorilor in favoarea marilor companii nu sunt un lucru iesit din comun, confirmand ca au fost mai multi ambasadori care au venit in biroul sau, iar pentru fiecare in parte a facut cercetari.

Fight Club de Campina: Mai multi indivizi au fost filmati cand organizau lupte ilegale (VIDEO)

Mai multi tineri au fost surprinsi in timpul unei luptei organizate ilegal in localitatea Campina din judetul Prahova. Conform B1 TV, aceste batai neautorizate se organizeaza frecvent, iar.

CaN Romania. Ce s-ar intampla daca Nutu Camataru ar lucra pentru o banca

Daca Nutu Camataru ar fi angajat la un call center de banca ar recupera tot, instant. Toate creditele ar deveni brusc performante. Mai mult, daca l-ar angaja Ministerul Culturii ar recupera Cumintenia.

Politic Show: Alegeri locale 2016. Marian Vanghelie se baga in lupta pentru Sectorul 5; Daca erau numiti politic, multi dintre ministrii Cabinetului Ciolos plecau demult; Deputatii le-au dat jurnalistilor pensii speciale. Guvernul: Legea nu este oportuna

Geoana: In Romania exista o deprofesionalizare si o decredibilizare a sistemului traditional de partide. Liderul Partidului Social Romanesc. Gorghiu, despre inlocuirea lui Tariceanu: Daca eram dispusi sa facem un compromis pentru revocarea acestuia, lucrurile ieseau demult.

Romanii si-au planificat vacanta de Paste inca din februarie: unde merg cei mai multi

Romanii si-au planificat din timp de mini-vacanta de Paste, care coincide cu 1 Mai, pentru city-break-uri europene sau circuite exotice. Astfel, primele rezervari pentru vacanta pascala au fost realizate de la mijlocul lunii februarie, iar Praga,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )