Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce se intampla cu metroul de la Victoriei in timpul mitingului PSD

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu metroul de la Victoriei in timpul mitingului PSD

Mitingul PSD, de sambata, 9 iunie, va da peste cap cam tot Bucurestiul, inclusiv metroul de la Piata Victoriei, asa ca daca ai treaba, planifica-ti drumurile din timp. ACTUALIZARE 9 IUNIE Metrorex sustine ca statia nu va fi inchis, conform HotNews. Societatea noastra este in continua legatura cu reprezentantii institutiilor abilitate in asigurarea ordinii si sigurantei []. continuă pe Playtech

Decizia Metrorex privind statia Piata Victoriei, in timpul mitingului PSD

Metrorex a anuntat ca statia de metrou Victorei va fi inchisape perioada desfasurarii mitingului PSD. De asemenea, IGPR anuntamai multe restrictii de trafic. Metrorex informeaza ca, in.

Metrorex anunta ca nu va nchide smbata, n timpul mitingului PSD, statia Piata Victoriei

Metrorex informeaza, vineri ca in contextul evenimentelor ce vor avea loc sambata, 9 iunie, statia Piata Victoriei nu va fi inchisa decat daca reprezentantii institutiilor abilitate in asigurarea ordinii si sigurantei publice vor cere acest lucru, scrie Mediafax.

Ce face Klaus Iohannis in timpul mitingului PSD

Klaus Iohannis nu numai ca sta departe de mitingul PSD, dar a si plecat din Bucuresti. Presedintele este acum in Sibiu, asta dupa ce s-a intors dintr-o vizita de doua zile in Polonia. Mai mult, in.

Codrin Stefanescu starneste HOHOTE DE RAS: in ziua mitingului PSD, TOATA CAPACITATEA de transport a Romaniei va fi ocupata! / Silviu Manastire: Aoleo, ce-o sa fie pe AUTOSTRAZI! (VIDEO)

In ziua mitingului PSD, toata capacitatea de transport a Romaniei va fi ocupata, a declarat, pentru B1 TV, social-democratul Codrin Stefanescu. intrebat cati oameni vor veni la mitingul din Piata Victoriei.

CFR Calatori inchiriaza trei trenuri in ziua mitingului PSD

CFR Calatori inchiriaza trei trenuri in ziua cu mitingul PSD din 9 iunie. Nu se stie, insa, cine este compania care a contractat si a platit pentru aceste garnituri. Pana in prezent au fost.

Presedintele Klaus Iohannis nu intelege sensul mitingului PSD

Mitingul organizat de actuala coalitie aflata la putere starneste vii discutii, in cele mai diverse note, de la uimire pana la ironie si ingrijorare.

Exclusiv: Plangere penala impotriva mitingului PSD

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei plangerea penala depusa de Mihai Politeanu impotriva mitingului PSD. Iata cum arata plangerea penala: Ma numesc Mihai Politeanu, membru al.

Plangere penala impotriva mitingului PSD

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei plangerea penala depusa de Mihai Politeanu impotriva mitingului PSD. Iata cum arata plangerea penala: Ma numesc Mihai Politeanu, membru al.

Primaria Capitalei a aprobat organizarea a 13 evenimente sambata, in ziua mitingului PSD

Treisprezece evenimente au fost aprobate de Primaria Capitalei pentru sambata, cand in Piata Victoriei va avea loc, de la ora 20. 00, si mitingul PSD pentru apararea democratiei si a statului de drept, la care social-democratii estimeaza ca vor lua parte cateva sute de mii de oameni. Primarul Capitalei,.

Coruptia Ucide anunta ca NU va initia demersuri de natura sa mpiedice desfasurarea mitingului PSD din Piata Victoriei si anunta un protest pentru ziua de duminica. Nu va lasati provocati

Coruptia Ucide anunta ca nu va initia demersuri de natura sa impiedice desfasurarea mitingului programat sambata, in Piata Victoriei, de PSD si anunta un protest pentru ziua de duminica. De asemenea, comunitatea precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca prezenta in piata, chiar si pentru a manifesta pasnic, a contestarilor actualei puteri ar putea degenera inevitabil in conflicte si face apel la sustinatori sa nu se lase provocati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )