Libnet.ro
UNICEF

23:45

intarzieri majore pentru trenurile care fac legatura intre Sud-Est si restul tarii

Adevărul Adevărul,
intarzieri majore pentru trenurile care fac legatura intre Sud-Est si restul tarii

CFR a anuntat ca dn cauza conditiilor meteorologice, trenurile care sosesc/pleaca in/din Bucuresti din/spre zona care s-a aflat sub avertizare de Cod Rosu pot inregistra intarzieri majore. continuă pe Adevărul

Galati, un judet izolat: toate drumurile care fac legatura cu judetele vecine sunt inchise

30 de localitati sunt izolate la aceasta ora, 6 drumuri nationale sunt inchise, la fel si alte 12 drumuri judetene. Din fericire, nu sunt probleme cu furnizarea energiei electrice.

Corlatean nu vede legatura intre Schengen si MCV.

Ministrul de Externe Titus Corlatean a declarat, in cadrul unei intalniri cu omolgul sau olandez, ca nu vede legatura intre MCV si aderarea la Schengen si ca Romania a indeplinit conditiile de aderare, relateaza Mediafax. Citeste si: Raportul MCV: Ruptura dintre Statul de drept si Putere Am facut cunoscuta determinarea autoritatilor romane pentru continuarea reformelor si asigurarea independentei justitiei. Pe de alta parte, am subliniat - si aceasta este pozitia de principiu, cunoscuta a .

Mizele majore pentru Romania ale Acordului UE-SUA. Valeriu Nistor, presedintele AmCham, discuta online miercuri de la ora 13.00 despre interesele Romaniei si impactul negocierilor TTIP asupra economiei romanesti

Care vor fi sectoarele economice in care acordul de liber schimb UE-SUA va avea cel mai mare impact? Cum isi sustine statul roman si mediul de afaceri autohton interesele in aceste negocieri dure? Care este pozitia AmCham Romania fata de acordul transatlantic? Valeriu Nistor, presedintele AmCham Romania, discuta online cu cititorii HotNews. ro miercuri, de la ora 13. 00, despre cel mai cuprinzator acord de liber schimb din istorie, negociat in prezent intre UE si SUA. Valeriu Nistor va vorbi si despre asteptarile mediului de business pentru anul abia inceput. Nota redactiei:Pentru a pune intrebari folositi formularul de comentarii de la finalul articoluluiNu adresati mai mult de doua intrebari.

Care este legatura dintre Gruia Stoica si presedintele Traian Basescu

Doua firme patronate de Gruia Stoica apar pe lista companiilor care au sponsorizat campania prezidentiala a lui Traian Basescu din 2009. Potrivit unor informatii din Monitorul Oficial, este vorba despre.

Primar din Buzau: Firmele care fac deszapezirea isi bat joc de noi, nu raspund la telefon

Primarul din comuna buzoiana Bradeanu, izolata din cauza zapezii, a declarat, marti, ca firma care trebuia sa deszapezeasca drumurile din localitate isi bate joc de ei si ca oamenii vin disperati la Primarie pentru a cere sa fie curatate drumurile judetene, intrucat nu mai au alimente, relateaza Mediafax.

Pacientii bolnavi de cancer care fac sport isi dubleaza sansele de supravietuire.

Barbatii care au invins cancerul si au ars peste 12. 600 de calorii pe saptamana in timpul activitatilor sportive aproape si-au dublat sansele de supravietuire, conform unui studiu efectuat de cercetatorii americani, informeaza dailymail. co. uk. Cercetatorii americani de la Scoala de medicina Stritch, a Universitatii Loyola din Chicago, au studiat 1. 021 de barbati, cu o varsta medie de 71 de ani, care fusesera diagnosticati cu cancer. Acestia au descoperit ca barbatii care au ars peste 12.

Primar din Buzau: Firmele care fac deszapezirea isi bat joc de noi, nu raspund la telefon

Primarul din comuna buzoiana Bradeanu, izolata din cauza zapezii, a declarat, marti, ca firma care trebuia sa deszapezeasca drumurile din localitate isi bate joc de ei si ca oamenii vin disperati la.

CNA a interzis reclama la painea Savoria pentru copii. Care a fost motivul.

Un spot publicitar la produsul Savoria. Painea copiilor a fost interzis de la difuzarea pe posturile de televiziune, printr-o decizie luata marti de Consiliul National al Audiovizualului CNA), care a considerat ca acesta nu informeaza corect publicul, informeaza Mediafax. Potrivit CNA, in spotul respectiv se spune printre altele ca fabrica Savoria este singura din Romania care produce doar paine fara E-uri. ) va recomandam painea pentru copii de la Savoria, e delicioasa, iar mama .

Guvernul introduce penalitati de 10-25% pentru firmele care declara venituri mai mici

Firmele care prezinta Fiscului venituri mai mici cu pana la 10% decat valoarea reala vor fi penalizate cu 10% din diferenta nedeclarata, iar cele care anunta venituri mai mici cu peste 10% decat valoarea reala vor fi penalizate cu 25% din diferenta, afirma agentia Mediafax, care citeaza surse oficiale.

Guvernul introduce penalitati de 10-25% pentru firmele care declara venituri mai mici

Firmele care prezinta Fiscului venituri mai mici cu pana la 10% decat valoarea reala vor fi penalizate cu 10% din diferenta nedeclarata. Totodata, cele care anunta venituri mai mici cu peste 10% decat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )