Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care este legatura dintre Gruia Stoica si presedintele Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Care este legatura dintre Gruia Stoica si presedintele Traian Basescu

Doua firme patronate de Gruia Stoica apar pe lista companiilor care au sponsorizat campania prezidentiala a lui Traian Basescu din 2009. Potrivit unor informatii din Monitorul Oficial, este vorba despre. continuă pe Antena3

Gruia Stoica, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Omul de afaceri este urmarit penal pentru cumparare de influenta intr-un dosar legat de Complexul Energetic Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul GFR, a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat joi Curtii de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Potrivit unor surse judiciare citate de ZIUAnews, procurorii DNA au descins, miercuri, la Complexul Energetic Oltenia, pentru a verifica desfasurarea licitatiei pentru desemnarea operatorului de transport feroviar marfa ce ar urma sa preia transportul carbunelui de la Complexul Energetic Oltenia. Sursele citate sustin ca ar fi existat presiuni atat in Ministerul Transporturilor, cat si in afara lui, pentru ca respectivul contract sa fie oferit companiei lui Gruia Stoica, Grup Feroviar Roman GFR) in defavoarea CFR Marfa. Valoarea contractului se ridica la cateva zeci de milioane de euro. DNA anunta ca Gruia Stoica este urmarit penal pentru cumparare de influenta in acest dosar.

Badea, dupa ce Gruia Stoica a ajuns in catuse la DNA: Era cazul, ca atat ne-a povestit Basescu despre el

Mircea Badea a comentat, miercuri, ca era cazul ca Gruia Stoica sa ajunga la DNA, dupa ce presedintele Traian Basescu ne-a povestit multe despre ele. Pai, era cazul, ca atat ne-a povestit Basescu.

Gruia Stoica, retinut de DNA pentru 24 de ore

Gruia Stoica a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi prezentat la Curtea de Apel Bucure and sti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, in timp ce pentru Doru Bostina s-a dispus masura obligarii de a nu parasi and tara pentru o perioada de 30 de zile, potrivit procurorilor anticorup and tie. ---- *Update 20:48 Potrivit DNA, Gruia Stoica i-a oferit avocatului Bo and stina Doru-Catalin suma de 3 milioane de euro. ---- *Update 19:05 Avocatul, Doru Bostina anchetat la DNA in acelasi dosar. ---- Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus, astazi, cu mandat la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar ce are legatura cu Complexul Energetic Oltenia.

Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman GFR), a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, anunta televiziunile de stiri. Stoica a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri, de procurorii DNA, el fiind acuzat de savarsirea infractiunii de cumparare de influenta, in legatura cu o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, joi, propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia.

Gruia Stoica, adus incatusat la DNA

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus, astazi, cu mandat la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar ce are legatura cu Complexul Energetic Oltenia.

in ziua pronuntarii din dosarul Transformatorul, Fenechiu explica implicarea sa in dosarul Gruia Stoica si vorbeste despre coruptia care a dus la prabusirea CFR Marfa

Fostul ministru al Transporturilor a remis un comunicat de presa joi, 30 ianuarie, in care sustine ca unul dintre principalele motive care au dus la caderea CFR Marfa a fost genul de coruptie de care este acuzat Gruia Stoica.

Radu Tudor: Singurul om politic care s-a pronuntat fatis impotriva lui Gruia Stoica, pana sa existe vreo actiune penala, e Basescu

Singurul politician care s-a aratat impotriva lui Gruia Stoica, inainte sa existe vreo actiune penala impotriva sa a fost presedintele, a comentat analistul Radu Tudor, miercuri, dupa ceomul de afaceri a.

GRUIA STOICA, audiat la DNA.

Gruia Stoica este urmarit penal pentru fapte de coruptie, conform Mediafax. Conform unor surse judiciare, omul de afaceri a fost adus la DNA cu mandat, demersul avand scopul de a-i fi aduse la cunostinta invinuirile. --- Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a fost adus incatusat, miercuri seara, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, conform MEDIAFAX. Stoica a fost adus la DNA de politisti si nu a facut nicio .

Gruia Stoica, saltat ca-n filme

Doru Bostina, audiat in acelasi dosar Scena de film, aseara, la DNA. Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus incatusat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), juristii sustinand ca modul in care proprietarul Grupului Grampet din care face parte si GFR) a fost ridicat si incatusat este exagerat. Acest lucru se intampla doar in cazul in care invinuitul este prins in flagrant sau daca se impotriveste retinerii, spun sursele citate.

UPDATE. Proprietarul GFR, Gruia Stoica, audiat la DNA. Este urmarit penal pentru coruptie.

Procurorii DNA au descins, miercuri, la Complexul Energetic Oltenia, din Targu Jiu, de unde au ridicat documente depuse pentru o licitatie, chiar cu o jumatate de ora inainte deschiderii ofertelor, conform Mediafax. Surse din cadrul companiei sustin ca procurorii au ridicat plicurile in care erau depuse ofertele CFR Marfa si ale Grupului Feroviar Roman, valoarea contractului fiind de circa 48 de milioane de euro. --- Gruia Stoica este urmarit penal pentru fapte de coruptie, conform .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )