Libnet.ro
UNICEF

20:30

Interceptari spectaculoase cu medicul Mihai Lucan si o femeie: in afara de relatia noastra a mai picat ceva la mana lor?

Antena3 Antena3,
Interceptari spectaculoase cu medicul Mihai Lucan si o femeie: in afara de relatia noastra a mai picat ceva la mana lor?

Noi detalii ies la ieala despre doctorul Mihai Lucan. Lucan a fost interceptat intr-o serie de stenograme incendiare. Una dintre ele este o discutie pe care medicul Mihai Lucan o are cu o femeie,. continuă pe Antena3

Alexandru Arsinel, reactie dupa ce medicul Mihai Lucan a fost acuzat de tentativa de omor

Alexandru Arsinel ii ia apararea medicului Mihai Lucan, care l-a salvat efectuand transplantul de rinichi la care a fost supus celebrul actor. Medicul Mihai Lucan este acuzat de tentativa de omor,.

Emil Boc neaga toate acuzatiile privind relatia cu medicul Mihai Lucan: Am platit toate interventiile si la institutul de stat si cel privat (VIDEO)

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost prins la randul sau in valul de acuzatiile si dezvaluri aparute in spatiul public dupa deschiderea de catre DIICOT a unui dosar penal pe numele medicului.

Prima reactie a lui Emil Boc dupa ce a fost denuntat la DIICOT pentru ca ar fi primit tratament preferential de la medicul Mihai Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, a negat vehement acuzatiile aduse intr-o plangere depusa la DIICOT de catre deputatul USR Emanuel Ungureanu, afirmand ca nu a beneficiat de tratament preferential din.

Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde trebuia sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Procurorii ar putea emite mandat de aducere

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres.

UPDATE Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde ar fi trebuit sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan / Boc: Nu am primit nicio citatie

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres. 18 Nu am primit nici o citatie din partea DIICOT, a declarat Emil Boc, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Cluj-Napoca.

S-a experimentat pe oameni. Acuzatii grave la adresa transplanturilor de pancreas coordonate de Mihai Lucan

La Institutul Transplant Renal din Cluj ICUTR), coordonat de medicul Mihai Lucan, s-ar fi efectuat operatii de transplant de pancreas direct pe oameni, fara a se experimenta cu animale, asa cum cer regulile Agentiei Nationale de Transplant, spune actualul manager, Silviu Moga.

Cum explica dr. Mihai Lucan cei 5.000 de euro gasiti asupra sa la audieri

Medicul Mihai Lucan s-a prezentat, luni, la Sectia 17 Politie din Capitala, in cadrul masurii controlului judiciar dispusa de instanta, unde a declarat ca cei 5. 000 de euro gasiti asupra sa la momentul au.

Emanuel Ungureanu: Mihai Lucan a fost ajutat de Florian Bodog, Emil Boc, Gheorghe Funar. Descoperim o tara coordonata de retele mafiote care cuprind medici, procurori, judecatori, oameni din SRI

Emanuel Ungureanu, deputatul USR care a dezvaluit practicile medicului Mihai Lucan, a declarat miercuri ca a depus in urma cu cateva luni o plangere impotriva primarului de Cluj, Emil Boc, pentru un presupus ajutor dat medicului Mihai Lucan. Ungureanu a mai spus ca a dat astazi la DIICOT informatii despre modul in care Lucan era ajutat de actualul ministru Florian Bodog, de politicieni, procurori, judecatori, medici si oameni din SRI.

Arsinel, despre acuzatiile aduse medicului Mihai Lucan: Nu cunosc, nu afirm nimic. Intamplarea face ca am un nume care rezoneaza si jigodiile profita de asta

Actorul Alexandru Arsinel sustine ca nu cunoaste nimic despre acuzatiile aduse medicului Mihai Lucan, afirmand ca se profita de notorietatea sa de persoana publica. Arsinel spune ca nu a contat numele sau in prioritatea transplantului, ci starea grava de sanatate, adaugand ca aprinde lumanari la biserica pentru doctorul Lucan, care l-a salvat, noteaza News. ro.

Mihai Lucan, intrebat de unde avea cei 5.000 de euro gasiti asupra lui la audieri: Am 70 de ani, am operat peste 75.000 de bolnavi

Fostul sef al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca, Mihai Lucan, care s-a prezentat la Politie, luni dimineata, in cadrul controlului judiciar, a vorbit si despre suma de 5. 000 de euro gasita de anchetatori asupra sa la momentul audierii la DIICOT, el afirmand ca avea acesti bani intr-un rucsac pe care l-a predat anchetatorilor, potrivit News. ro. Intrebat de unde avea o suma atat de mare, Lucan a raspuns: Am 70 de ani, am operat peste 75. 000 de bolnavi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )