Libnet.ro
UNICEF

23:15

Internetics: Samsung, cel mai mare sustinator al aplicatiilor mobile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Internetics: Samsung, cel mai mare sustinator al aplicatiilor mobile

Samsung Electronics Romania a fost premiat, in cadrul Galei celei de-a XII-a editii Internetics, cu titulatura de cel mai mare sustinator al aplicatiilor mobile si pentru Smart TV, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare producator de platina din lume, Amplats, a concediat 12.000 de mineri din Africa de Sud

Cel mai mare producator mondial de platina, Anglo American Platinum Amplats), a dat afara 12. 000 de mineri sud-africani, scrie BBC News. Peste 28. 000 de mineri se aflau in cea de-a treia saptamana de.

Cel mai mare producator de platina din lume, Amplats, a concediat 12.000 de mineri din Africa de Sud

Cel mai mare producator mondial de platina, Anglo American Platinum Amplats), a dat afara 12. 000 de mineri sud-africani, scrie BBC News. Peste 28. 000 de mineri se aflau in cea de-a treia saptamana de.

Cel mai mare proiect cu bani europeni din Capitala a primit unda verde la finantare. ...

Cel mai mare proiect cu fonduri europene din Capitala, respectiv pasajul subteran de la Piata Sudului, se afla in curs de avizare la Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov ADRBI), potrivit b365. ro. In doua-trei saptamani semnam contractul de finantare cu Primaria Municipiului Bucuresti. Proiectul este verificat si, in acest moment, mai asteptam un singur document de la PMB, dar nu vor fi probleme, a declarat pentru B365. ro directorul general al ADRBI, Dan Nicula. Lucrarile la .

Simbolul revolutiei industriale franceze, pus la pamant de criza. Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei, considerate un simbol al revolutiei industriale franceze. Ca.

Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei. Ca urmare, peste 600 de angajati isi vor pierde locurile de.

BlackBery revine in forta: Laguna, cel mai mare competitor pentru iPhone 5 si Galaxy S3

Producatorul canadian de telefoane mobile RIM pregateste un terminal care sa functioneze cu noul sistem de operare BB OS 10, informeaza GSM Arena. Noul model va purta numele de Laguna si este considerat cel.

Toata lumea va fi martora la asta. Cercetatorii ii vor deschide mormantul pentru a afla cel mai mare mister

Arheologii au deschis mai multe morminte antice dintr-o manastire darapanata din Florenta in cautarea ramasitelor femeii care ar fi fost muza lui Leonardo da Vinci pentru celebrul tablou Mona Lisa. Oamen.

Declaratia OFICIALA privind cel mai mare secret fast-food. Ce ingrediente sunt de fapt in cartofii si hamburgerii nemuritori

S-au facut numeroase experimente care au avut un impact urias asupra consumatorilor de produse fast food. S-au luat mai multe portii de cartofi prajiti si hamburgeri, de la mai multe restaurante, si s-au pus in.

Locul de pe Terra pe care niciun savant n-a reusit sa il explice. Cel mai mare mister al omenirii ar putea fi legat de asta

Disparitii misterioase, fenomene inexplicabile sau misterul Atlantidei? Toate aceste necunoscute, care se impletesc armonios ca intr-o perfecta teorie a conspiratiei, sunt legate de un singur loc de pe Pamant:.

A MURIT cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta.

Cel mai vechi membru al PNL, Horia Musta, care s-a inscris in partid in anul 1932, a decedat, joi, la Timisoara, la varsta de 98 de ani, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis de PNL Timis, Horia Musta, cel mai vechi membru al PNL, s-a stins din viata joi si va fi inmormantat, vineri, la Cimitirul Cosminului din Timisoara. Horia Musta s-a nascut in 21 august 1914 in comuna Marghita Mare, langa Varset Serbia). A absolvit scoala elementara in 1924, liceul in 1931 si a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )