Libnet.ro
UNICEF

18:30

Internetul din Romania, cel mai rapid din Europa

Antena3 Antena3,
Internetul din Romania, cel mai rapid din Europa

Romania are cea mai buna infrastructura de internet fix din Europa, arata datele ANCOM. La finele anului trecut, mai bine de jumatate dintre linii erau linii de mare viteza care permiteau viteze de. continuă pe Antena3

Tabara pro-Brexit nu vrea invocarea rapida a Articolului 50 din Tratatul UE:Cel mai bine este sa lasam praful sa se aseze peste vara

Marea Britanie ar trebui sa inceapa negocierile informale despre un acord complet care sa prevada relatia post-Brexit cu UE inainte sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona, a declarat directorul executiv al campaniei Vote Leave.

Simona Halep, la un pas sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza virusului Zika: Trebuie sa caut informatii. Cand joc tenis, sanatatea mea e cel mai important lucru

Simona Halep are de gand sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio 5-12 august) din cauza ca ii este teama sa nu ia virusul Zika. 'Trebuie sa caut informatii despre acest.

Romanii au redus caloriile in 2015, dar consuma prea multa paine. in Romania, cel mai mult mananca pensionarii

Romanii au redus anul trecut consumul de calorii fata de 2014, pana la 2401 calorii si 81,1 grame de protide pe zi, in medie, dar consuma in continuare prea multa paine si prea putina carne, cel mai mare consum caloric fiind inregistrat de pensionarii din Romania, cu o medie zilnica de aproape 2. 600 de calorii, arata un raport recent.

Cel mai important rol al meu este, poate, sa imi apar colegii de presiuni

Vanatorul de coruptie si femeia in fata careia politicienii din Romania tremura - este portretul pe care publicatia germana Der Spiegel il face Laurei Codruta Kovesi.

Cea mai mare pensie din Romania: 29.000 lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, conform datelor furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, informeaza.

Cel mai lung pod din sticla a facut fata testului de rezistenta. Ce a presupus acesta (VIDEO)

Zhangjiajie Grand Canyon, cel mai lung pod din sticla din provincia chineza Hunan a fost pus la incercare pentru a vedea cat de rezistent este, conform unui filmulet aparut pe Facebook. Astfel ca.

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

Cel mai ieftin smartphone vine din India si costa mai putin decat o cartela prepay

Pe 30 iunie va ajunge pe piata un smartphone foarte ieftin. Cel mai ieftin de pana acum, dupa cum tot spune compania.

VIDEO Al doilea cel mai cautat mafiot italian, lider Ndragheta, arestat dupa 20 de ani

Al doilea cel mai cautat mafiot din Italia, Ernesto Fazzalari a fost arestat duminica de carabinieri dupa doua decenii in care acesta a fost fugar, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )