Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai mare pensie din Romania: 29.000 lei

Antena3 Antena3,
Cea mai mare pensie din Romania: 29.000 lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, conform datelor furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, informeaza. continuă pe Antena3

Cea mai mare pensie din tara noastra - 28.825 de lei, cea mai mica - 400 de lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice.

Pensii polarizate in Romania: Diferenta intre cea mai mare si cea mai mica este de peste 28.000 lei

Cea mai mare pensie din sistemul public este de 28. 825 lei, iar cea mai mica pensie este de 400 lei, arata datele furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, pentru Agerpres.

Cea mai frumoasa primarita din Romania, la Subiectiv

Locuitorii comunei aradene Petris au ales-o pe Irina Onescu in functia de primar. Tanara de 31 de ani a vorbit joi, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu despre cum a ajuns sa candideze,.

Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, potrivit News. ro.

O mare jurnalista din Romania are cancer. Si are nevoie de ajutor

Simona Catrina este una dintre cele mai iubite jurnaliste din tara noastra, iar textele ei pline de umor si dulce otrava ne-au facut, de mii de ori in ultimii ani, sa zambim sau chiar sa hohotim de ras ca nebunii, sa.

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Unde se opreste caderea pietelor financiare dupa Brexit? Cea mai mare temere a specialistilor: iesirile in lant din UE

Britanicii au votat la sfaristul saptamanii trecute in favoarea iesirii tarii din Uniunea Europeana , pietele financiare reactionand puternic negativ la aceasta stire, Romania si tarile din estul Europei fiind totusi ferite intr-o anumita masura de.

Una dintre cele mai bogate pensionare din Romania. Ce suma primeste Monica Tatoiu in fiecare luna

Monica Tatoiu este o pensionara fericita. Aceasta se lauda cu o pensie considerabila care o ajuta sa-si indeplineasca toate poftele. Cu toate astea, ea spune ca nu arunca cu banii si este destul de.

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, finalizat. S-a incheiat modernizarea retelei de apa si canalizare

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a inghitit aproximativ 10 milioane de euro, a fost finalizat, chiar daca orasul arata ca dupa bombardament. Lucrarile la reteau de canalizare si apa potabila au fost incheiate pe hartie, receptia lucrarii urmand sa aiba loc luni, 27 iunie.

BREXIT:Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )