Libnet.ro
UNICEF

11:45

Interpol, despre cazul avionului disparut al companiei Malaysia Airlines: Nu este vorba despre un incident terorist

Antena3 Antena3,
Interpol, despre cazul avionului disparut al companiei Malaysia Airlines: Nu este vorba despre un incident terorist

Secretarul general al Interpol, Ronald K. Noble, care ancheteaza disparitia avionului companiei Malaysia Airlines, a declarat ca pista terorista este tot mai indepartata, infomreaza AFP. Cu cat avem mai mult. continuă pe Antena3

CIA nu exclude ipoteza unui complot terorist in cazul avionului disparut al Malaysia Airlines

Ipoteza unui complot terorist nu poate fi exclusa in ancheta privind disparitia avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, a declarat John Brennan, directorul Agentiei Centrale americane de Informatii.

De ce a disparut aeronava Malaysia Airlines

Cautarile in vederea gasirii avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar de peste 48 de ore, cu 239 de persoane la bord, nu au dat niciun rezultat pana astazi la pranz, a anuntat un oficial malaez, potrivit Business Insider.

Un avion al companiei Malaysia Airlines A DISPARUT DE PE RADAR

UPDATE 09:00 - Avionul companiei Malaysia Airlines care transporta 239 de persoane la bord de la Kuala Lumpur la Beijing a disparut sambata dimineata in spatiul aerian al Vietnamului, a anuntat Guvernul.

China a mobilizat zece sateliti pentru localizarea avionului Boeing al Malaysia Airlines

China a mobilizat zece dintre satelitii sai in speranta localizarii avionului de tip Boeing al companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar in urma cu patru zile, relateaza AFP. Satelitii.

Acuzatii grave in cazul avionului disparut.

Disparitia avionului de linie apartinand Malaysia Airlines, ce asigura un zbor intre Kuala Lumpur si Beijing, este un mister fara precedent, a declarat seful aviatiei civile malayesiene, precizand ca echipe de cercetare din noua tari lucreaza fiecare ora, fiecare minut, fiecare secunda pe o imensa zona din Marea Chinei de Sud, dar nu au gasit inca nici o dovada. Media si statul chinez critica vehement autoritatile malayesiene si compania aviatica pentru gestionarea disparitiei .

Misterul disparitiei avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines: Mai multe nave se indreapta spre un obiect care ar putea fi o pluta de salvare

Mai multe nave se indreapta, luni, spre o zona unde a fost reperat, plutind, un obiect care ar putea fi o pluta de salvare, dupa misterioasa disparitie a avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines.

UPDATE Misterul disparitiei avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines: Armata vietnameza a infirmat informatia potrivit careia o fost observata o pluta de salvare in mare

Mai multe nave au verificat, luni, spre o zona unde a fost reperat, plutind, un obiect care parea a fi o pluta de salvare, dupa misterioasa disparitie a avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, dar armata vietnameza a precizat ca nu era vorba decat de un capac de tambur pentru cabluri acoperit cu alge.

China a mobilizat 10 sateliti pentru localizarea avionului disparut.

China a mobilizat 10 dintre satelitii sai in speranta localizarii avionului de tip Boeing al companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar in urma cu patru zile, a anuntat marti presa oficiala, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Acuzatii grave in cazul avionului disparut Satelitii chinezi, de inalta rezolutie, controlati de la baza Xian nord), vor fi utilizati pentru a ajuta navigarea, observarea conditiilor meteorologice, comunicatiile si alte aspecte ale operatiunilor .

China a mobilizat zece sateliti pentru localizarea avionului disparut cu 239 de oameni la bord. Boeing participa la operatiuni

UPDATE:Constructorul aeronautic american Boeing a anuntat ca participa, alaturi de autoritatile americane, la cautarile avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, care a disparut.

Un oficial malaysian neaga ca ar fi fost descoperite resturi ale avionului disparut.

Cautarile in vederea gasirii avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar de peste 48 de ore, nu au dat nici un rezultat pana luni la pranz, a anuntat un oficial malaysian, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ancheta pentru trafic de pasapoarte in Thailanda, in urma disparitiei unui avion Din nefericire . ) nu am gasit nimic care sa para ca provine de la avion, cu atat mai putin avionul, a declarat directorul Aviatiei Civile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )