Libnet.ro
UNICEF

20:45

Interpretul in limbajul semnelor de la ceremonia dedicata lui Mandela, UN IMPOSTOR

Antena3 Antena3,
Interpretul in limbajul semnelor de la ceremonia dedicata lui Mandela, UN IMPOSTOR

Interpretul in limbajul semnelor care a urcat marti, pe scena, pentru a traduce discursurile demnitarilor in timpul funeraliilor liderului Nelson Mandela, s-a dovedit a fi un impostor, gesticuland fara inteles. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Interpretul in limbajul semnelor de la funeraliile lui Nelson Mandela, acuzat ca este un impostor

Interpretul in limbajul semnelor care a aparut marti la televiziunea publica sud-africana in timp ce traducea discursurile de la ceremonia dedicata lui Nelson Mandela nu stapanea absolut deloc acest limbaj, au declarat miercuri reprezentanti ai asociatiilor surdo-mutilor din Africa de Sud, relateaza AFP.

VIDEO. Interpret fals la ceremonia dedicata lui Mandela.

Interpretul in limbajul semnelor care a aparut marti la televiziunea publica sud-africana pentru a traduce in cursul ceremoniei dedicate lui Nelson Mandela ar fi fost un impostor, transmite Mediafax. Este un impostor, a declarat directoarea organizatiei Educatie si dezvoltarea limbajului semnelor din Cape Town Cara Loening. Comunitatea surzilor din Africa de Sud este foarte ofensata, a adaugat ea. Citeste si: Funeralii Nelson Mandela. Cortegiul funerar, la sediul Guvernului .

Moment fara precedent la ceremonia dedicata lui Mandela: Barack Obama a dat mana cu Raul Castro

Ceremonia oficiala organizata in memoria lui Nelson Mandela la Johannesburg a prilejuit un moment fara precedent. inainte de a sustine un discurs, presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a strans mana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )