Libnet.ro
UNICEF

05:00

Interviu cu Mariana Rarinca, la Sinteza Zilei. Nu cer nimic altceva decat un proces echitabil

Antena3 Antena3,
Interviu cu Mariana Rarinca, la Sinteza Zilei. Nu cer nimic altceva decat un proces echitabil

Mi-a fost din nou incalcat dreptul la un proces echitabil, a declarat Mariana Rarinca intr-un interviu difuzat in emisiunea Sinteza Zilei. Femeia a mai declarat ca, la toate termenele procesului sau, a. continuă pe Antena3

Cererea DNA in cazul Mariana Rarinca, declarata admisibila: Instanta a acceptat si devansarea termenului de judecata (VIDEO)

Cererea DNA in cazul Mariana Rarinca a fost declarata admisibila, informeaza B1 TV. Instanta a acceptat si devansarea termenului de judecata si a fost dispus pentru luna septembrie. DNA a considerat ca avand.

Sinteza Zilei. Un senator american indragostit de Romania

Nathan Dahm, senator al statului Oklahoma, i-a acordat un interviu in exclusivitate lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei. Nathan Dahm vorbeste impecabil limba romana. Senatorul a spus ca a invatat limb.

Sinteza zilei. Cati ani de puscarie risca mafia basista?

Mihai Gadea a aratat, marti, la Sinteza zilei, cati ani de puscarie risca mafia basista. Esti curios sa afli? Vezi materialul video de mai sus!Vezi AICI editia integrala a emisiunii Sinteza zilei cu.

Sinteza Zilei. Solidari cu victimele abuzurilor

Mihai Gadea a lansat un apel national la solidaritate cu victimele abuzurilor de tot felul, in editia din 21 iulie 2015 a emisiunii Sinteza zilei. Antena 3 a difuzat mai multe cazuri de abuzuri, de orice natura,.

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

Sinteza zilei. Colturi de rai romanesti, distruse

Romania este deferita Curtii de Justitie de la Luxemburg pentru constructia celor mai distructive microhidrocentrale din lume, in inima unor rezervatii naturale. Duminica, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )