Libnet.ro
UNICEF

10:00

INTERVIU Scriitorul Norman Manea: Am plecat din Romania ca era prea interesanta

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Scriitorul Norman Manea: Am plecat din Romania ca era prea interesanta

Scriitorul Norman Manea, stabilit din 1987 in Statele Unite, a revenit in tara pentru a-si lansa a doua editie, adaugita, a volumului Plicuri si portrete o antologie de evocari si de analize lucide. continuă pe Adevărul

INTERVIU Scriitorul Norman Manea:Am plecat din Romania ca era prea interesanta

Scriitorul Norman Manea, stabilit din 1987 in Statele Unite, a revenit in tara pentru a-si lansa a doua editie, adaugita, a volumului Plicuri si portrete o antologie de evocari si de analize lucide.

Lui Murray nu-i vine a crede ca Halep e din Romania

Cel mai probabil influentat de reclama negativa de care au parte conationalii nostri in Marea Britanie, jucatorul Andy Murray se arata surprins ca o jucatoare precum Simona Halep provine din Romania.

Andy Murray: Nu-mi vine sa cred ca Simona Halep vine din Romania!

Andy Murray a participat miercuri alaturi de Simona Halep la o sesiune de autografe pentru fanii din Paris la magazinul Adidas de pe Champs Elysees. La finalul evenimentului, Murray a vorbit la superlativ despre Simona Halep, insa a facut o declaratie ciudata: Performantele ei sint wow! A urcat intr-un an foarte rapid, chiar am urmarit in timpul liber citeva meciuri ale Simonei si pot spune ca este o jucatoare cu un talent incredibil, care poate creste si ajunge foarte sus. Nu-mi vine sa cred ca Simona vine din Romania! Bravo ei, o sustin si sper sa fie la un moment dat numarul 1 mondial.

Ministrul Fondurilor Europene a semnat zece proiecte pentru dezvoltarea energiei regenerabile din Romania

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a semnat, joi, la Timisoara, zece proiecte pentru dezvoltarea energiei regenerabile din Romania, cu o valoare totala de aproximativ 103 milioane de lei.

Situatie dramatica in spitalele din Romania: Pacientii, nevoiti sa cumpere toate consumabilele pentru igiena

In cele mai multe spitale din Romania pacientii sunt nevoiti sa isi aduca de acasa servetele, hartie igienica, sapun sau alte consumabile pentru a-si asigura minima igiena. Bolnavii se plang ca.

FMI: Cresterea economica din Romania este incetinita de coruptie

Cresterea economica din Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria este incetinita de coruptie, a declarat directorul adjunct al Departamentului European al Fondului Monetar International FMI), Aasim Husain.

Bosch si-a crescut cu 18% afacerile din Romania

Grupul german Bosch a inregistrat o crestere cu 18% a cifrei de afaceri din Romania, in 2013 comparativ cu anul anterior, la 212 milioane euro. Germanii au in plan continuarea extinderii si consolidarea activitatii, dupa ce anul trecut a investit peste 70 milioane euro pe piata romaneasca.

Cati bani au partidele din Romania. Vezi cine conduce in topul donatiilor primite pentru alegeri

PNL conduce in topul partidelor care au primit si declarat donatii in campania electorala pentru campania pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si Senat din 25 mai, liberalii primind 308. 500 de lei.

Noi suntem gata sa asiguram ajutorul necesar pentru dezvoltarea conductelor petrolifere din Romania. Declaratiile lui Biden si Ponta dupa intalnirea de la Palatul Victoria

DECLARATIILELUIBIDENApreciez dedicarea pe care o aratati fata de prietenia romano-americana. Am vorbit despre colaborarea intre SUA si Romania. SUA se dedica cu multa incredere relatiei.

Romania la inaltime: Cetatea Soimos, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )