Libnet.ro
UNICEF

23:45

INTERVIU Scriitorul Pavel Corut: Din nefericire, Republica Moldova se afla in zona de interese rusesti

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Scriitorul Pavel Corut: Din nefericire, Republica Moldova se afla in zona de interese rusesti

Dupa ani buni de evolutii pe traiectorii diferite in societatea postdecembrista am reintalnit un conational de felul sau molcom, care a trecut din mediul militar in cel al publicisticii axate pe idei pentru care nu a ezitat sa treaca Prutul si sa cunoasca mai bine Moldova rasariteana, abia scapata, in anii 90, din lagarul ideologic rasaritean. Tocmai din acest motiv am initiat un dialog punctual, cu scriitorul Pavel Corut. continuă pe Adevărul

INTERVIU Scriitorul Pavel Corut: Conflictul ruso-ucrainian nu e unul spontan, ci unul pregatit pe indelete de catre profesionisti

Dupa ani buni de evolutii pe traiectorii diferite in societatea postdecembrista am reintalnit un conational de felul sau molcom, care a trecut din mediul militar in cel al publicisticii axate pe idei pentru care nu a ezitat sa treaca Prutul si sa cunoasca mai bine Moldova rasariteana, abia scapata, in anii 90, din lagarul ideologic rasaritean. Tocmai din acest motiv am initiat un dialog punctual, cu scriitorul Pavel Corut, scrie analistul militar Ion Petrescu pe blogul sau de pe adevarul. ro, unde publica un interviu cu scriitorul roman.

Republica Moldova nu se va putea integra in UE fara solutionarea conflictului transnistrean

Republica Moldova nu va putea adera la UE pana nu va solu and tiona conflictul transnistrean, a declarat ieri pre and sedintele Traian Basescu, in cadrul unui interviu televizat din Republica Moldova, potrivit surselor din presa.

Traian Basescu: Republica Moldova NU se va putea integra in UE

Republica Moldova nu va putea adera la Uniunea Europeana pana nu va solutiona conflictul transnistrean, a declarat joi presedintele Traian Basescu, in cadrul unui interviu live pentru Unimedia.

Basescu: Republica Moldova nu se va putea integra in UE fara solutionarea conflictului transnistrean

Republica Moldova nu va putea adera la Uniunea Europeana pana nu va solutiona conflictul transnistrean, a declarat joi presedintele Traian Basescu, in cadrul unui interviu pentru Unimedia, informeaza.

Presedintele Nicolae Timofti le cere liderilor UE si sefilor statelor europene sa semneze pana la sfarsitul lunii mai Acordul de Asociere cu Republica Moldova

Seful statului a adresat astazi, 17 aprilie, membrilor Consiliului European, sefi de state si prim-ministri, o scrisoare prin care exprima dorinta Republicii Moldova de a semna pana la sfarsitul lunii mai Acordul de Asociere, inclusiv cel privind Zona de Liber Schimb Aprofundat si Cuprinzator, dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana.

Presedintele Nicolae Timofti le cere liderilor UE si sefilor de state europene sa semneze pana la sfarsitul lunii mai Acordul de Asociere cu Republica Moldova

Seful statului a adresat astazi, 17 aprilie, membrilor Consiliului European, sefi de state si prim-ministri, o scrisoare prin care exprima dorinta Republicii Moldova de a semna pana la sfarsitul lunii mai Acordul de Asociere, inclusiv cel privind Zona de Liber Schimb Aprofundat si Cuprinzator, dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana.

John McCain da asigurari: SUA sustin Republica Moldova

Statele Unite sustin Republica Moldova, a declarat joi, la Chisinau, senatorul John McCain, asigurand ca Washingtonul va ajuta fosta republica sovietica in drumul spre Uniunea Europeana UE),.

John McCain: Statele Unite sustin Republica Moldova

Statele Unite sustin Republica Moldova, a declarat joi, la Chisinau, senatorul american John McCain, asigurand ca Washingtonul va ajuta fosta republica sovietica in drumul sau spre Uniunea Europeana, se arata.

Daca ne Unim cu Republica Moldova iesim pe Profit

Revista Capital a facut un studiu si a reiesit extrem de clar: daca Romania s-ar Uni cu Republica Moldova cheltuielile statului ar creste cu 10 miliarde de lei anual. Ca orice firma serioasa ce suntem, punem alaturi de cheltuieli si veniturile suplimentare si iata ce descoperim: Romania iese pe profit daca se uneste cu Republica Moldova.

Rezolutie a Parlamentului European: Republica Moldova are dreptul de a solicita aderarea la Uniunea Europeana

Republica Moldova, Georgia si Ucraina au dreptul de a adera la UE, cu respectarea conditiilor pentru statutul de tara membra, a decis, joi, PE, aproband, totodata, propunerea de decizie a Consiliului privind aplicarea provizorie a acordurilor de asociere cu Chisinau si Tbilisi imediat dupa semnare, potrivit unei rezolutii adoptate de Parlamentul European.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )