Libnet.ro
UNICEF

21:16

John McCain da asigurari: SUA sustin Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
John McCain da asigurari: SUA sustin Republica Moldova

Statele Unite sustin Republica Moldova, a declarat joi, la Chisinau, senatorul John McCain, asigurand ca Washingtonul va ajuta fosta republica sovietica in drumul spre Uniunea Europeana UE),. continuă pe România Liberă

John McCain: Statele Unite sustin Republica Moldova

Statele Unite sustin Republica Moldova, a declarat joi, la Chisinau, senatorul american John McCain, asigurand ca Washingtonul va ajuta fosta republica sovietica in drumul sau spre Uniunea Europeana, se arata.

Senatorul John McCain spune SUA vor impune noi sanctiuni pentru Rusia

Rusia va fi sanctionata inca o data de Statele Unite ale Americii, a anuntat, joi, la Chisinau, senatorul american John McCain. Acesta a purtat discutii cu deputati dinRepublica Moldova, aratandu-le.

John McCain, la Chisinau: Daca europenii si SUA nu vor avea o reactie puternica, Putin va deveni mai indraznet

Senatorul republican american John McCain a exprimat preocupare pentru securitatea Republicii Moldova, pledand pentru intensificarea cooperarii militare intre Statele Unite si tarile baltice.

John McCain vine joi la Chisinau impreuna cu alti senatori americani

O delegatie a Congresului SUA va veni in Moldova pe 17 aprilie, in cadrul unei vizite regionale mai vaste, care include opriri si in Norvegia, Estonia, Letonia si Lituania. Din delegatie fac parte senatorii John McCain, John Barrasso, John Hoeven si Ron Johnson, care reprezinta Comisiile Senatului SUA pentru servicii armate, pentru relatii externe, pentru finante.

John McCain, la Chisinau: Rusia e o benzinarie condusa de niste mafioti, care aspira sa fie o tara

Membrii delegatiei Congresului SUA care se afla la Chisinau, din care fac parte senatorii John McCain,Ron Johnson, John Barrasso si John Joeven au spus ca Washington-ul sprijina Moldova si ca pregateste un set de masuri economice si politice foarte dure contra Rusiei, in cazul in care provocarile lansate de presedintele moscovit Vladimir Putin asupra Ucrainei nu inceteaza.

Senatorul american John McCain crede ca raspunsul Occidentului la actiunea Rusiei in Ucraina este rizibil

Senatorul american John McCain a declarat ca raspunsul dat de Occcident la actiunea rusilor in Ucraina este aproape rizibil, precizand ca este necesara o pozitie perma pentru a stopa Kremlinul. Sanctiuni.

John McCain: Raspunsul occidentului la actiunea Rusiei in Ucraina este rizibil

Raspunsul tarilor occidentale la actiunea Rusiei din Ucraina este aproape rizibil, a declarat miercuri senatorul american John McCain, adaugand ca trebuie adoptata o pozitie ferma pentru a stopa ambitiile Kremlinului, scrie AFP.

Presedintele Nicolae Timofti le cere liderilor UE si sefilor statelor europene sa semneze pana la sfarsitul lunii mai Acordul de Asociere cu Republica Moldova

Seful statului a adresat astazi, 17 aprilie, membrilor Consiliului European, sefi de state si prim-ministri, o scrisoare prin care exprima dorinta Republicii Moldova de a semna pana la sfarsitul lunii mai Acordul de Asociere, inclusiv cel privind Zona de Liber Schimb Aprofundat si Cuprinzator, dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana.

Presedintele Nicolae Timofti le cere liderilor UE si sefilor de state europene sa semneze pana la sfarsitul lunii mai Acordul de Asociere cu Republica Moldova

Seful statului a adresat astazi, 17 aprilie, membrilor Consiliului European, sefi de state si prim-ministri, o scrisoare prin care exprima dorinta Republicii Moldova de a semna pana la sfarsitul lunii mai Acordul de Asociere, inclusiv cel privind Zona de Liber Schimb Aprofundat si Cuprinzator, dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana.

Republica Moldova nu se va putea integra in UE fara solutionarea conflictului transnistrean

Republica Moldova nu va putea adera la UE pana nu va solu and tiona conflictul transnistrean, a declarat ieri pre and sedintele Traian Basescu, in cadrul unui interviu televizat din Republica Moldova, potrivit surselor din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )