Libnet.ro
UNICEF

18:30

Intesa Sanpaolo Bank are un nou director general adjunct si CWO, recrutat din cadrul directiei juridice a BNR

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Intesa Sanpaolo Bank are un nou director general adjunct si CWO, recrutat din cadrul directiei juridice a BNR

Intesa Sanpaolo Bank Romania are un nou director generala adjunct dupa inlocuirea lui Ioan Mihail Anca, care isi incheiase mandatul in finalul lunii aprilie. Florin Sandor foto) este in curs de autorizare la BNR, institutie din care a fost de altfel. continuă pe Wall-Street Ro

Rompetrol Rafinare are un nou director general

Noul director general al companiei Rompetrol Rafinare, de la 12 iunie, este Yedil Utekov, numit in functie in locul lui Sorin Graure, care a preluat functia de director al programului de crestere a eficentei operationale pentru rafinariile Petromidia Navodari si Vega Ploiesti, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Rompetrol Rafinare are un nou director general: cine este Yedil Utekov

Compania Rompetrol Rafinare, parte a grupului KMG International, este condusa din luna iunie de Yedil Utekov, numit in locul lui Sorin Graure, care a preluat functia de director al programului de crestere a eficientei operationale pentru rafinariile.

BAC 2014 Remus Pricopie, Ministrul Educatiei: Inspectorul scolar general adjunct din Arad, suspectat ca a luat mita la bacalaureat, a fost eliberat din functie

Inspectorul scolar general adjunct din Arad, Mihai Spanu, retinut dupa ce ar fi luat mita la bacalaureat, a fost eliberat din functie, a declarat pentru Mediafax ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Ministrul a anuntat ca inspectorul scolar general adjunct din Arad, Mihai Spanu, a fost eliberat din functie, o decizie in acest sens fiind in competenta Ministerului Educatiei.

Liviu Neagu (PDDD), numit de Ponta secretar general adjunct al Guvernului

Liviu Robert Neagu, secretar general al PPDD, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care ocupa aceasta functie din noiembrie 2012, relateaza Mediafax.

Dupa doi ani in BNR, un consilier al Directiei Juridice din banca centrala revine in sistemul bancar privat

Florin Sandor, fost consilier de directie timp de doi ani in cadrul Directiei Juridice din Banca Nationala a Romaniei s-a mutat la Intesa Sanpaolo Bank Romania pe post de Director General Adjunct si Chief Workout Officer, el fiind in prezent in curs de autorizare din partea BNR, potrivit procedurilor bancare. Inainte de a lucra in BNR, Sandor fusese angajat tot la Intesa, unde timp de 10 ani a fost directorul departamentelor juridic si afaceri generale.

Martin Zmelik, noul director general al CEZ Romania

Directorul general al CEZ Romania , Jan Veskrna, a fost inlocuit la conducerea companiei de Martin Zmelik, fost director de operatiuni in companie.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )