Libnet.ro
UNICEF

01:05

intrebarea la care nu vrea sa raspunda Ministrul Nicolaescu

Adevărul Adevărul,
intrebarea la care nu vrea sa raspunda Ministrul Nicolaescu

Toata nebunia cu vaccinul antigripal se reduce la o singura intrebare:Cine a ordonat producerea in serie a unui vaccin pentru care nu se obtinusera autorizatiile necesare din partea Agentiei Medicamentului?. continuă pe Adevărul

Intrebarea la care nu vrea sa raspunda Ministrul Nicolaescu

Toata nebunia cu vaccinul antigripal se reduce la o singura intrebare:Cine a ordonat producerea in serie a unui vaccin pentru care nu se obtinusera autorizatiile necesare din partea Agentiei Medicamentului?.

Institutul Cantacuzino: Directoarea a fost demisa, in locul sau revine Iordachel, demis anul trecut; Ministrul Nicolaescu, despre cazul vaccinului antigripal retras de ANM: Pe linia de fabricatie de la Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu rea-vointa

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, a fost demisa, prin ordin al ministrului Sanatatii, in locul acesteia revenind Radu Iordachel, dupa ce ordinul prin care a fost demis de Eugen Nicolaescu, in iulie 2013, pentru deficiente manageriale, a fost suspendat de instanta. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus, printr-un ordin emis joi, schimbarea din functie a directoarei Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Manageri de spital, amenintati cu politia. Ministrul Nicolaescu, nemultumit de neregulile din unitatile sanitare

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a amenintat ca ii da pe mana politiei pe managerii de spital care au pus buzunarul propriu inaintea binelui pacientilor. Aproape 60% din spitalele judetene sau.

Presedintele care vrea sa schimbe numele tarii pe care o conduce

Suparat ca Mongolia atrage mai multi turisti decat Kazahstanul, Nursultan Nazarbayev, presedintele statului asiatic, vrea sa schimbe numele tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )