Libnet.ro
UNICEF

11:15

intr-un magazin din Bucuresti a fost gasita carne expirata de trei ani

B1 B1,
intr-un magazin din Bucuresti a fost gasita carne expirata de trei ani

Inspectorii Directiei Generale de Politie Locala Sector 4 au gasit si confiscat intr-un magazin carne expirata de trei ani. De asemenea, inspectorii au confiscat branza, mezeluri, lapte si. continuă pe B1

Carne expirata de trei ani, branza, lapte, mezeluri si dulciuri cu termene de valabilitate depasite de luni intregi, confiscate de la un magazin din Capitala

Carne expirata de trei ani, branza, lapte, mezeluri si dulciuri cu termene de valabilitate depasite de luni intregi au fost gasite de inspectorii Directiei Generale de Politie Locala Sector 4, la un magazin alimentar si la o unitate de tip fast-food din zona Tineretului.

Carne expirata de trei ani, descoperita intr-un cunoscut magazin din Capitala

Carne expirata de trei ani, branza, lapte, mezeluri si dulciuri cu termene de valabilitate depasite de luni intregi au fost gasite de inspectorii Directiei Generale de Politie Locala Sector 4, la un.

VIDEO Stela Popescu a murit.Actrita a fost gasita fara suflare in curtea casei

Stela Popescu A MURIT. Actrita a fost gasita in curtea casei. Stela Popescu A MURIT. Marea actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu a murit joi, la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in.

CEL MAI TARE PAZNIC de scoala din BUCURESTI! Cum ii intampina pe elevi in fiecare zi. A devenit VEDETA pe Internet! (VIDEO)

Paznicul scolii 308 din Bucuresti a devenit o adevarata vedeta pe Facebook, dupa ce un clip postat de un parinte a fost vazut de doua milioane de ori. Alexandru Sandulescu a fost impresionat de modul.

Ce a patit Daniel Buzdugan intr-un taxi din Bucuresti: injura pe rupte, se agita, claxona

Daniel Buzdugan a scris, pe Facebook, ce a patit intr-un taxi din Bucuresti. in taxi, in seara asta, in traficul infernal din Bucuresti, plin de nervi, taximetristul injura.

Cum sunt intampinati elevii unei scoli din Bucuresti in fiecare dimineata. Un om simplu a reusit sa insenineze ziua fiecarui elev

Elevii unei scoli din Bucuresti se pot considera foarte norocosi, caci in fiecare dimineata, fara exceptie, cineva are grija sa le insenineze ziua si sa ii motiveze sa ia note cat ma.

Paznicul unei scoli din Bucuresti ii motiveaza pe elevi in fiecare dimineata. Ce face barbatul cand ii vede pe copii - VIDEO

Paznicul Scolii nr. 308 din Bucuresti ii intampina pe elevi intr-un mod inedit. in fiecare dimineata, barbatul incearca sa ii motiveze pe elevi. Omul le ureaza o zi.

Cum a fost gasita Stela Popescu de echipajul SMURD. Primul mesaj transmis la baza

Stela Popescu a murit. Trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu a fost gasit joi prabusit in marchiza casei o incapere de genul unui antreu, de mici dimensiuni si destul de.

Mama romancei sechestrate si violate 10 ani intr-un beci in Italia: Nici nu stiti cat de mult ma bucur c-a fost gasita

Mihaela Maricela C. , tanara de 29 de ani care a fost salvata de carabinieri dintr-un subsol din Calabria, Italia, a mai fost cautata in urma cu cativa ani de DIICOT, dupa ce mama ei a dat-o disparuta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )