Libnet.ro
UNICEF

14:00

INUNDATII in Macedonia. Cel putin 21 de morti in capitala tarii

România Liberă România Liberă,
INUNDATII in Macedonia. Cel putin 21 de morti in capitala tarii

Cel putin 21 de persoane si-au pierdut viata in cartierele periferice ale capitalei macedonene in urma scurgerilor de noroi si viiturilor provocate de furtunile de sambata noaptea. continuă pe România Liberă

Cel putin 13 morti intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen. Care a fost cauza exploziei

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit sambata noaptea, intr-un bar din Rouen, scrie presa locala. Victimele au varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, scrie News. ro.

Incendiu intr-un bar din Rouen soldat cu cel putin 13 morti si sase raniti

Cel putin 13 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen, transmite publicatia Paris-Normandie.

Cel putin 12 morti si 15 raniti intr-un atac armat in India

Autoritatile indiene au anuntat ca 12 persoane au fost impuscate mortal, iar alte 15 au fost ranite, dupa ce cel putin patru atacatori inarmati si imbracati in uniforme militare au deschis focul intr-o piata aglomerata din statul indian nord-estic Assam.

VIDEO Cel putin 15 morti si circa 100 de raniti in urma unor furtuni puternice la Skopje

Cel putin 15 persoane au murit in cursul noptii de sambata spre duminica la Skopje, in capitala Macedoniei, afectata de furtuni puternice, insotit de rafale violente de vant, relateaza AFP.

Nu e normal ca in 25 de ani in Romania sa nu se fi construit cel putin patru spitale noi

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat considera ca nu este normal ca in tara noastra sa nu se fi construit in ultimii 25 de ani cel putin patru spitale noi, in conditiile in care, sustine acesta, un spital complet utilat nu este o investitie foarte mare si costa echivalentul a cativa kilometri de autostrada.

Incendiu intr-un bar din Franta: Cel putin 13 oameni si-au pierdut viata in timpul unei petreceri

Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu care a izbucnit la un bar din Rouen, Franta, informeaza The Guardian. Incendiul a pornit la subsolul unui bar numit Cuba Libre, in.

PNL renaste din propria cenusa! Teodor Atanasiu: Vom avea cel putin o treime parlamentari noi

Partidul National Liberal PNL) va avea cel putin o treime parlamentari noi in viitorul legislativ, a declarat vineri la Brasov, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele PNL, Teodor.

PNL va avea cel putin o treime parlamentari noi

Partidul National Liberal PNL) va avea cel putin o treime parlamentari noi in viitorul legislativ, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )