Libnet.ro
UNICEF

10:15

Incendiu intr-un bar din Rouen soldat cu cel putin 13 morti si sase raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Incendiu intr-un bar din Rouen soldat cu cel putin 13 morti si sase raniti

Cel putin 13 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen, transmite publicatia Paris-Normandie. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 13 morti intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen. Care a fost cauza exploziei

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit sambata noaptea, intr-un bar din Rouen, scrie presa locala. Victimele au varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, scrie News. ro.

Incendiu intr-un bar din Franta: Cel putin 13 oameni si-au pierdut viata in timpul unei petreceri

Cel putin 13 persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu care a izbucnit la un bar din Rouen, Franta, informeaza The Guardian. Incendiul a pornit la subsolul unui bar numit Cuba Libre, in.

Tragedie in Franta: Cel putin 13 oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit sambata noaptea intr-un bar din Rouen, scrie presa locala.

Explozie puternica intr-un bar din Franta. Cel putin 13 persoane au murit

Cel putin 13 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen, informeaza publicatia Paris-Normandie, citata sambata dimineata de agentia DPA. Potrivit site-ului.

Jaf ratat intr-un magazin din orasul american Houston. Atacatorii au parasit incinta asa cum au intrat: cu mana goala (VIDEO)

Jaf ratat intr-un magazin din orasul american Houston. Trei barbati cu fetele acoperite au dat buzna in supermaket, in timp ce trageau focuri de arma. Cateva minute mai tarziu.

Scandal ca la usa cortului intr-o comuna din Olt! Bataie cu batele in strada intre un satean si fiii primarului (VIDEO)

Bataie pe viata si pe moarte intr-o comuna din Olt! Protagonisti: un satean si nepotii primarului din localitate. Scandalul a avut loc in strada, iar cei implicati si-au impartit pumni.

Luare de ostatici intr-o inchisoare din Franta. Trupele speciale au izolat zona

O luare de ostatici este in curs de desfasurare la inchisoarea din orasul francez Le Mans, a informat Prefectura, potrivit Le Figaro online. Stire in curs de actualizare.

Panica intr-o statiune din Spania: Turistii au fugit ingroziti dupa ce au confundat un flashmob cu un atac terorist (VIDEO)

Panica in statiunea Platja d'Aro din Spania. Sute de turisti au fugit ingroziti dupa ce un flashmob a fost confundat cu un atac terorist, informeaza ITV. Cei care mancau la restaurantele.

Proteste anti-refugiati intr-un oras din nordul Germaniei. Ce masuri au luat autoritatile locale

Autoritatile unui oras din nordul Germaniei au renuntat la planurile privind deschiderea unui centru de azil pentru familiile de refugiati, dupa ce in oras au avut loc o serie de proteste, impotriva acestei initiative.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )