Libnet.ro
UNICEF

20:45

Inundatii in mai multe localitati dupa ploile abundente de luni dupa-amiaza

Adevărul Adevărul,
Inundatii in mai multe localitati dupa ploile abundente de luni dupa-amiaza

Ploile torentiale cazute luni dupa-amiaza in judetul Calarasi au creat probleme in mai multe localitati. Pompierii militari au fost alertati sa intervina pentru evacuarea apei care a inundat zeci de gospodarii. continuă pe Adevărul

Unifarm admite ca a livrat masti periculoase in mai multe spitale: Am stopat distributia lor

Compania Unifarm confirma ca a distribuit masti periculoase catre mai multe spitale si sustine ca, in 98% dintre unitatile medicale, acestea au fost deja inlocuite.

Toti turistii ar putea fi testati pentru coronavirus cand intra in statiunile de pe litoral. George Niculescu, prefectul judetului Constanta, a explicat ca sunt luate in calcul mai multe masuri

George Niculescu, prefectul judetului Constanta, a explicat ca autoritatile iau in calcul mai multe masuri pentru a preveni si limita raspandirea COVID-19 pe litoralul romanesc, iar una dintre ele este.

Un sofer incepator a facut tandari doua garduri si s-a rasturnat de mai multe ori

Lipsa experientei la volan si-a spus cuvantul, in cazul unui tanar de 18 ani. Acesta a produs un accident grav in comuna damboviteana Baleni, seara trecuta. S-a rostogolit cu masina de mai multe ori si a distrus si doua garduri.

UPDATE Anchete extinse la Iasi, Ilfov si Bucuresti dupa ce 10 oameni care au baut spirt au murit

Zece persoane din mai multe localitati din judetul Iasi au murit dupa ce au baut spirt. Procurorii Parchetului Tribunalului Iasi au deschis anchete dupa ce s-a dovedit ca alcoolul etilic a fost inlocuit cu cel metilic, perchezitii fiind facute, duminica, in Iasi, Ilfov si Bucuresti, potrivit Digi 24 si Mediafax.

Cu masca si pastrand distanta, lumea incepe sa iasa treptat din carantina. Mai multe state au relaxat, luni, o parte din restrictii

Italia si SUA au fost printre natiunile care, luni, au relaxat o parte din restrictiile specifice pandemiei de coronavirus, intr-o incercare de a reporni economiile, in timp ce numarul deceselor inregistrate in.

Avertizarea profesorului Butoi: Vor fi multe jafuri, dupa 15 mai!

Crimele, spargerile din locuinte si atacarea si jefuirea oamenilor pe strada se vor inmulti din cauza saraciei in care se vor scufunda tot mai multi romani care isi pierd locurile de munca, avertizeaza psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Coronavirus in Romania, situatia pe judete. Unde sunt cele mai multe persoane infectate si unde sunt cele mai putine

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coroanvirus a ajuns, sambata, la 12. 732 de cazuri, dupa ce au fost confirmate 165 de cazuri noi. in acelasi timp sunt inregistrate 755 de decese, iar 4. 328 de persoane s-au vindecat, intre care 219 numai in ultimele 24 de ore.

Guvernul vrea sa infiinteze un Fond de investitii, dupa modelul PSD. Acord pentru imprumuturi de la BERD si BEI

Orban anunta mai multe masuri economice care vor fi luate in perioada urmatoare, printre care infiintarea unui Fond de investitii, desi masura a fost criticata cand a fost promovata de PSD, dar si incheierea unor acorduri pentru imprumuturi de la BERD si BEI.

Italienii ies din case dupa aproape doua luni: A fost cea mai lunga carantina din Europa!

Italia face astazi primii pasi spre normalitate. Autobuzele si metrourile vor circula cu mai putin de o treime din calatori, iar in gari oamenii vor fi monitorizati si doar cei cu temperatura sub 37,5 grade vor urca in trenuri.

FOTO Grav accident rutier in Timis. Un autocar cu 19 pasageri a ricosat intr-o casa. Mai multe persoane ranite

Grav accident rutier, sambata dupa masa, intre un autoturism si un autocar in localitatea Sannicolau Mare. Autocarul a ricosat intr-o casa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2877 seconds )