Libnet.ro
UNICEF

19:15

Inundatii in mai multe zone din Valcea. Un tronson de cale ferata a fost inchis

B1 B1,
Inundatii in mai multe zone din Valcea. Un tronson de cale ferata a fost inchis

Ploaia torentiala din ultimele ore a provocat inundatii in mai multe zone din judetul Valcea, un tronson de cale ferata fiind inchis, miercuri seara, apa intrand, de asemenea, intr-un pasaj rutier din Ramnicu. continuă pe B1

Proteste violente in mai multe orase din Turcia dupa accidentul minier de ieri seara. Coloana oficiala a premierului Erdogan a fost atacata

Confruntari violente cu fortele de ordine au izbucnit in mai multe orase din Turcia, pe fondul valului de nemultumiri si proteste, generat de accidentul minier petrecut ieri seara si care s-a soldat cu moartea a.

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica. Astfel, incepand de marti, ora 12. 00 pana miercuri ora 12. 00, sub codul galben se vor afla opt judete din Banat, Oltenia si Muntenia, urmand ca de miercuri pana joi la ora 18. 00 avertizarea sa se extinda in mare parte a tarii, inclusiv in Capitala.

Valcea: Inundatii in 17 localitati, drumuri blocate sau cu trafic restrictionat

Ploaia torentiala din ultimele ore a provocat inundatii in mai multe zone din judetul Valcea, un tronson de cale ferata fiind inchis, miercuri seara, apa intrand, de asemenea, intr-un pasaj rutier din Ramnicu.

METEO Cod portocaliu de ploi torentiale extins pentru mai multe judete

O atentionare de cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben de ploi. Hidrologii au emis noi avertizari de cod galben si cod portocaliu de inundatii valabile pentru mai multe rauri din tara.

METEO Atentionare Cod portocaliu de ploi torentiale emise pentru mai multe judete

O atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben.

METEO Atentionare Cod portocaliu de ploi torentiale emisa pentru mai multe judete

O atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben.

Perchezitii la mai multe sedii ale societatii Omniasig intr-un caz de abuz in serviciu si fals intelectual

Aproape 50 de perchezitii au loc miercuri la mai mai multe sedii centrale si sucursale ale unei societati de asigurari. Potrivit unor surse judiciare, societatea vizata ar fi Omniasig. Procurorii cauta mai multe persoane suspectate de abuz in serviciu si fals intelectual.

Constanta: Mai multe morminte datand din secolele II - VI, descoperite pe locul unde, in perioada antica, exista o necropola

O echipa de muncitori care lucrau la fundatia unei locuinte in centrul Constantei au facut o descoperire incredibila: Mai multe morminte vechi de peste 1. 500 de ani, unele crestine, au fost gasite intr-o zona.

Netopia mobilPay a procesat cu 40% mai multe tranzactii in T1

Netopia mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul din Romania, a procesat in primul trimestru al anului 810. 000 tranzactii, cu circa 40% mai multe decat in primul trimestru al lui 2013.

UPDATE Perchezitii la mai multe sedii ale societatii Omniasig. Directorul general si alti 40 de directori, suspectati de abuz in serviciu si de fals intelectual

Directorul general si alti peste 40 de directori ai Omniasig sunt cercetati de Parchetul General intr-un caz de abuz in serviciu si fals intelectual. Aproape 50 de perchezitii au loc miercuri la mai mai multe sedii centrale si sucursale ale societatii de asigurari.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )