Libnet.ro
UNICEF

11:30

Proteste violente in mai multe orase din Turcia dupa accidentul minier de ieri seara. Coloana oficiala a premierului Erdogan a fost atacata

Antena3 Antena3,
Proteste violente in mai multe orase din Turcia dupa accidentul minier de ieri seara. Coloana oficiala a premierului Erdogan a fost atacata

Confruntari violente cu fortele de ordine au izbucnit in mai multe orase din Turcia, pe fondul valului de nemultumiri si proteste, generat de accidentul minier petrecut ieri seara si care s-a soldat cu moartea a. continuă pe Antena3

Inundatii in mai multe zone din Valcea. Un tronson de cale ferata a fost inchis

Ploaia torentiala din ultimele ore a provocat inundatii in mai multe zone din judetul Valcea, un tronson de cale ferata fiind inchis, miercuri seara, apa intrand, de asemenea, intr-un pasaj rutier din Ramnicu.

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica. Astfel, incepand de marti, ora 12. 00 pana miercuri ora 12. 00, sub codul galben se vor afla opt judete din Banat, Oltenia si Muntenia, urmand ca de miercuri pana joi la ora 18. 00 avertizarea sa se extinda in mare parte a tarii, inclusiv in Capitala.

METEO Atentionare Cod portocaliu de ploi torentiale emise pentru mai multe judete

O atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben.

METEO Atentionare Cod portocaliu de ploi torentiale emisa pentru mai multe judete

O atentionare de Cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben.

METEO Cod portocaliu de ploi torentiale extins pentru mai multe judete

O atentionare de cod portocaliu de ploi torentiale si instabilitate atmosferica a fost emisa, marti, pentru mai multe judete din tara si va fi valabila de miercuri de la ora 12. 00 si pana joi seara. De asemenea, in urmatoarele ore mai mult de jumatate din tara va fi sub cod galben de ploi. Hidrologii au emis noi avertizari de cod galben si cod portocaliu de inundatii valabile pentru mai multe rauri din tara.

Accidentul minier din Turcia: 274 de morti si demonstratii violente impotriva premierului Erdogan

Bilantul exploziei la o mina de carbune din Turcia a ajuns miercuri la 245 de morti, in timp ce premierul Recep Erdogan a fost atacat puternic de catre protestatari, care il acuza de neglijarea sigurantei in sectorul minier, informeaza AFP.

Expozitia Aurul si argintul antic al Romaniei va putea fi vizitata in 12 orase din tara. Timisoara si Oradea sunt primele unde va ajunge

Expozitia care cuprinde o mie de obeicte de aur si de argint ce acopera o perioada de cinci milenii va vizita 12 orase din tara, primele fiind Timisoara si Oradea, anunta Muzeul National de Istorie a Romaniei care a gazduit expozitia intre decembrie si aprilie. O astfel de expozitie se tine in Romania doar o data la o generatie, iar cea mai mare astfel de manifestare s-a tinut acum 25 de ani.

UPDATE Un microbuz al Jandarmeriei a intrat intr-o cladire din Valu lui Traian. Mai multe persoane sunt ranite grav

Un microbuz al Jandarmeriei a fost implicat in aceasta dupa-amiaza intr-un accident grav in urma caruia mai multe persoane au fost ranite. Din primele informatii, microbuzul in care se aflau 11 persoane dintre care noua jandarmi a intrat intr-o cladire din comuna Valu lui Traian din judetul Constanta. Potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Interne la fata locului au fost trimise mai multe ambulante.

La Grande Bellezza, printre cele mai multe nominalizari la Oscarurile italiene

Dupa ce a obtinut premiul Oscar pentru cel mai bun film strain, pelicula La Grande Bellezza, in regia lui Paolo Sorrentino, este nominalizat la 18 sectiuni in cadrul Premiilor David di Donatello, supranumite si Oscarurile italiene. Un alt film favorit este Il capitale umano, de Paolo Vinzi, care are 19 nominalizari la acelasi eveniment. Premiile vor fi decernate pe 10 iunie, la Roma.

Mai multe bunuri si conturi ale lui Gruia Stoica, puse sub sechestru de catre procurorii DIICOT Iasi

ProcuroriiDIICOTIasi au pus mai multe bunuri, imobile si conturi ale lui Gruia Stoica sub sechestru, pentru a recupera astfel prejudiciul suferit de stat dupa esecul din privatizarea CFR Marfa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )