Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce a invatat Carlas Dreams din cazul Colectiv, dar nu si organizatorii

Adevărul Adevărul,
Ce a invatat Carlas Dreams din cazul Colectiv, dar nu si organizatorii

Cateva mii de persoane au participat vineri seara la ceea ce ar fi trebuit sa fie un concert al formatiei Carlas Dreams la Piatra Neamt. Evenimentul s-a oprit la solicitarea liderului formatiei dupa ce s-a constat ca numarul persoanelor din spatiul de concert era cu multde zece ori) depasit. Decizia de oprire a fost luata in mod legal si corect de catre reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Piatra Neamt. continuă pe Adevărul

Trupa Carlas Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamt, dupa ce noua spectatori au avut nevoie de asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate din sala de concert

Concertul pe care trupa Carlas Dreams din Republica Moldova il sustinea, vineri seara, la Mall Galeria din Piatra Neamt a fost intrerupt, membrii formatiei anuntand pe Facebook ca mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a facut rau din cauza temperaturii imposibil de suportat. ISU Neamt a confirmat ulterior ca noua persoane au necesitat asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate.

Trupa Carlas Dreams a oprit concertul de la Piatra Neamt, dupa ce 9 spectatori au avut nevoie de asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate din sala

Concertul pe care trupa Carlas Dreams din Republica Moldova il sustinea, vineri seara, la Mall Galeria din Piatra Neamt a fost intrerupt, membrii formatiei anuntand pe Facebook ca mai multor persoane, inclusiv copii, li s-a facut rau din cauza temperaturii imposibil de suportat. ISU Neamt a confirmat ulterior ca noua persoane au necesitat asistenta medicala din cauza temperaturii ridicate din cladire.

Carlas Dreams, scandal la Piatra Neamt. Au oprit concertul pentru a nu se transforma intr-un nou Colectiv!

Artistii la Carlas Dreams au oprit concertul pe care il sustineau la Piatra Neamt intrucat conditiile de organizare erau deplorabile, iar mai multor spectatori li s-a facut rau din cauza caldurii insuportabile. Artistii au de gand sa dea in judecata organizatorii. Iata ce s-a intamplat! .

Clipe de groaza la un mall din Piatra Neamt: Nu vrem sa murim ca la Colectiv!. Trupa Carlas Dreams a oprit concertul

A fost panica aseara intr-un mall din Piatra Neamt, la un concert Carlas Dreams. 20 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar patru dintre ele au ajuns la spital, dupa ce au lesinat i.

Ancheta dupa anularea concertului Carlas Dreams de la Piatra Neamt: organizatorul trebuia sa respecte numarul de spectatori din autorizatie

Conducerea ISU Neamt face o ancheta in cazul incidentului de vineri seara, de la concertul formatiei Carlas Dreams, pentru a stabili cu cat a fost depasita capacitatea spatiului. Organizatorul trebuia sa respecte numarul de utilizatori prevazut in autorizatie, dar s-a estimat gresit numarul acestora, spune seful ISU Neamt.

Marturii de la concertul anulat de Carlas Dreams: Nu se putea respira deloc. Era o caldura imensa VIDEO

Marturiile de la concertul anulat de Carlas Dreams la Piatra Neamt au inceput sa apara. Un martor a declarat la Digi24 ca abia se putea respira, caldura emanata de peste 2. 000 de oameni prezenti la mall devenind de nesuportat.

Carlas Dreams nu inceteaza sa-si surprinda fanii: Piesa Unde vine la o saptamana dupa Acele VIDEO

La doar o saptamana dupa lansarea piesei Acele, Carlas Dreams isi surprinde fanii cu un noua melodie, Unde, insotita de videoclip.

Clipe de groaza la un mall din Piatra Neamt: Nu vrem sa murim ca la Colectiv!

A fost panica aseara intr-un mall din Piatra Neamt, la un concert Carlas Dreams. 20 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar patru dintre ele au ajuns la spital, dupa ce au lesinat i.

Dosar penal pentru vatamare corporala, deschis dupa incidentele de la concertul Carla`s Dreams din Piatra Neamt

Un dosar penal a fost deschis in urma incidentelor care au avut loc la concertul pe care trupa Carla`s Dreams l-a sustinut vineri seara intr-un centru comercial din Piatra Neamt, informeaza B1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )