Libnet.ro
UNICEF

17:00

Invazie de melci intr-o comuna din Arges

România Liberă România Liberă,
Invazie de melci intr-o comuna din Arges

Dupa barza mutata prin ordin de ministru, locuitorii din Schitu Golesti se confrunta cu probelem serioase privind o invazie a melcilor. Astfel, oamenii se planga ca melcii le-au invadat gradinile si le distrug culturile de salata si de varza, scrie presa locala. continuă pe România Liberă

Invazie de melci intr-o comuna din Romania. Autoritatile spun ca sunt depasite de situatie

Oamenii din Schitu Golesi se confrunta cu o noua problema. Dupa cuibul de barza, localnicii sunt acum invadati de melci. Multe culturi au fost deja distruse, iar daca fenomenul nu este stopat, ar putea fi.

O profesoara de la o scoala din Arges, injurata de elevi (VIDEO)

O profesoara de la o scoala din Arges a fost injurata de proprii elevi in sala de clasa in timp ce incerca sa dicteze subiectele pentru un test, informeaza B1 TV. Elevii nu au vrut nici in ruptul capului sa .

CONFRUNTARI VIOLENTE intr-o inchisoare din Irak. 40 de teroristi au EVADAT

Sase gardieni si 30 de detinuti au murit in cursul unor incidente produse intr-o inchisoare din estul Irakului, iar 40 de detinuti au evadat, anunta Ministerul irakian de Interne, citat de Al Jazeera, conform.

Situatie de criza intr-o cresa din Spania! Un cutitar a luat ostatic un copil de 2 ani

UPDATE:Politistii spanioli au reusit eliberarea copilului tinut ostatic si l-au retinut pe agresor. Stire initiala:Un barbat inarmat cu un cu un briceag a patruns intr-o cresa de langa Madrid si a luat.

Un porc mistret a ajuns intr-un mall din Hong Kong

Un porc mistret a lasat padurea pentru a se plimba printr-un mall timp de patru ore. S-a intamplat in Hong Kong unde animalul a fost surprins intr-un magazin de haine pentru copii. Se pare ca pentru a ajunge in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )