Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitiile straine directe au scazut cu 60% in primele sapte luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitiile straine directe au scazut cu 60% in primele sapte luni

Investitiile straine directe au scazut in primele sapte luni din 2020 cu 60,23% fata de perioada similara a anului trecut, la 1,326 miliarde de euro, conform datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2020 Comenzile noi din industrie au scazut cu 12,7%

Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut in termeni nominali, in primele sapte luni ale acestui an, cu 12,7% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

INS: Productia industriala a scazut cu 14,9% ca serie bruta in primele sapte luni

Productia industriala a scazut cu 14,9% ca serie bruta, in primele sapte luni ale anului, si cu 15,7% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, fata de aceeasi perioada din 2019, a anuntat luni Institutul National de Statistica, potrivit News. ro.

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2020 Exportul de energie electrica a crescut cu 21,9%

Consumul final de energie electrica in primele sapte luni a scazut cu 6,5%, la 30. 321 milioane kWh, fata de perioada corespunzatoare a anului 2019, iar exportul de energie electrica a fost de 2. 894,8 milioane kWh, in crestere cu 520,7 milioane kWh 21,9%), a anuntat astazi Institutul National de Statistica INS).

Violenta domestica, o problema tot mai mare in Romania. Politistii au emis 4.856 de ordine de protectie provizorii in primele sapte luni ale anului

Politistii au emis in primele sapte luni ale anului 4. 856 de ordine de protectie provizorii, conform Legii pentru prevenirea si combaterea violentei domestice, vizand 5. 040 de persoane, autori ai unor fapte violente, majoritatea barbati.

Datoria externa a Romaniei a crescut cu aproape 10 miliarde euro in 2020. Investitiile straine sunt de trei ori mai mici

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 9,6 miliarde euro in primele sapte luni ale acestui an, ajungand la 115,5 miliarde euro la finalul lunii iulie, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

IN PRIMELE OPT LUNI ALE ANULUI BVB a facilitat finantari de peste jumatate de miliard de euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a facilitat cu succes finantari de peste jumatate de miliard de euro doar in primele opt luni ale acestui an, valoarea totala a instrumentelor financiare pe segmentele de actiuni si venit fix listate la BVB ajungand la aproximativ 533 milioane in echivalent euro, de la inceputul anului si pana la finalul lunii august, se arata intr-un raport de astazi al operatorului pietei noastre de capital.

Importurile de titei ale Romaniei au scazut cu peste 25 la suta

Importurile de petrol ale Romaniei au scazut cu 26,2 la suta in primele sapte luni ale anului 2020 f.

Grupul Miele a inregistrat o cifra totala de afaceri cu 2% mai mare in primele 8 luni ale anului

Grupul Miele a inregistrat o cifra totala de afaceri cu 2% mai mare in primele 8 luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )