Libnet.ro
UNICEF

20:15

Investitorii straini: Sistemul de taxare din Romania este necompetitiv, iar birocratia, excesiva

Hotnews Hotnews,
 Investitorii straini: Sistemul de taxare din Romania este necompetitiv, iar birocratia, excesiva

Sistemul de taxare din Romania este necompetitiv in comparatie cu alte tari iar acest lucru se datoreaza, in mare parte, birocratiei excesive pe care companiile o resimt in relatia cu autoritatilor fiscale, considera investitorii straini, potrivit unui comunicat de presa difuzat miercuri. Consiliul Investitorilor Straini - FIC publica de doua ori pe an Indicele perceptiei despre mediul de afaceri, realizat printre membrii sai. Companiile membre FIC reprezina un segment important din investitiile straine directe in Romania, cumuland aproximativ doua treimi din totalul acestora, cu o contributie semnificativa la PIB-ul Romaniei. Descarca Raportul complet din atasament. continuă pe Hotnews

MullenLowe Profero: Vrem sa exportam multe campanii din Romania

Romania este o tara foarte buna de export in ceea ce priveste realizarea de campanii de comunicare datorita raportului bun intre salariile angajatilor si cunostintele acestora, in special in zona de tehnologie si limbi straine, a declarat pentru.

Cat sunt de pregatite serviciile medicale de urgenta din Romania pentru situatii de criza

Dupa tragedia de la Colectiv, in sistemul romanesc de urgenta vor fi implementate o serie de masuri, precum crearea unui dispecerat comun si pregatirea unor persoane special calificate pentru situatii de criza. Propunerile au fost formulate de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), a carui activitate a fost contestata recent de Asociatia Serviciilor de Ambulanta din Romania SAJ). Astfel, SAJ a acuzat DSU ca vrea sa ingradeasca activitatea Serviciului de Ambulanta din Romania.

Care este orasul cu cea mai buna calitate a vietii din Romania

Timisoara este orasul din Romania ai carui locuitori se bucura de cea mai buna calitate a vietii. Acest lucru reiese dintr-un studiu realizat de cunoscutul portal Numbeo. om, care centralizeaza informatiile furnizate de milioane de cititori. in clasamentul romanesc, Timisoara se afla pe primul loc, cu 163,81 puncte.

Romania este capabila sa contribuie substantial la activitatea anti-mita a OCDE

Promovarea unui cadru de afaceri concurential, corect si lipsit de coruptie constituie unul dintre obiectivele specifice ale guvernului roman si suntem increzatori ca Romania este capabila sa contribuie substantial la activitatea anti-mita a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), a declarat miercuri, la Paris, ministrul justitiei Raluca Pruna, intr-un discurs sustinut in cadrul reuniunii ministeriale cu tema Conventia anti-mita si rolul sau in lupta globala impotriva coruptiei, organizata de OCDE.

in Romania este o stare generalizata de nemultumire fata de piata de capital

In Romania este o stare generalizata de nemultumire fata de piata de capital, remarca Ludwik Sobolewski, CEO Bursa de Valori Bucuresti BVB), care considera ca, printre altele, aceasta piata are nevoie de siguranta, dar si de imbunatatirea constanta a reglementarilor, de reforma interna a institutiilor aferente si de iesirea tarii din tiparele in care s-a asezat.

Victor Grigorescu: Romania este exportator net de energie electrica

Pe o piata cu un consum in crestere, carbunele ocupa un loc de prim plan, a declarat ministrul energiei, Victor Grigorescu, pe pagina sa de Facebook. Cei care afirma ca importurile reprezinta sursa problemelor pentru sectorul carbonifer nu si-au facut temele, a spus Grigorescu. Acesta a precizat ca Romania este exportator net de energie catre pietele din regiune.

Copil de 14 luni, internat cu SHU dupa ce ar fi consumat branza din Romania

Un copil de 14 luni este internat intr-un spital pediatric din orasul Florenta, in Italia, intr-un caz probabil de sindrom hemolitic-uremic, provocat de bacteria Escherichia coli E-coli), posibil dupa ce a consumat branza provenita din Romania, au anuntat, intr-un comunicat, autoritatile sanitare locale, informeaza astazi agentia de presa ANSA, potrivit Agerpres.

Copil roman de 14 luni, spitalizat in Florenta cu SHU, dupa ce a consumat branza din Romania

Un copil roman in varsta de 14 luni este spitalizat in orasul italian Florenta cu sindromul hemolitic-uremic SHU) dupa ce ar fi consumat branza provenind de la o firma din Romania, informeaza site-ul cotidianului La Repubblica.

Cele mai furate masini din Romania in ultimul an

Hotii de masini din Romania nu se lasa de meserie nici daca piata auto este la cel mai mic nivel din ultimii ani. Anul trecut, au sustras 1. 668 de autovehicule, majoritatea modele ale producatorului de automobile Dacia, potrivit Directiei de.

INTERVIU cu expertul Christian Spahr: presa din Romania isi indeplineste rolul de caine de paza

Expertul Christian Spahr a declarat ca presa din Romania isi indeplineste rolul de caine de paza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )