Libnet.ro
UNICEF

18:45

Care este orasul cu cea mai buna calitate a vietii din Romania

România Liberă România Liberă,
Care este orasul cu cea mai buna calitate a vietii din Romania

Timisoara este orasul din Romania ai carui locuitori se bucura de cea mai buna calitate a vietii. Acest lucru reiese dintr-un studiu realizat de cunoscutul portal Numbeo. om, care centralizeaza informatiile furnizate de milioane de cititori. in clasamentul romanesc, Timisoara se afla pe primul loc, cu 163,81 puncte. continuă pe România Liberă

Care este cea mai buna metoda de a renunta la fumat?

Pentru fumatorii care sunt in pragul deciziei de a se lasa de fumat, un studiu efectuat recent si publicat in jurnalul Annals of Internal Medicine confirma ca cea mai buna metoda este renuntarea brusca, prin comparatie cu lasatul treptat. In cadrul unui studiu clinic, efectuat pe 700 de persoane, au fost comparate ratele de succes ale celor doua metode, iar datele la care au ajuns cercetatorii fac dovada clara ca din punct de vedere statistic persoanele care se lasa brusc de fumat au o rata de succes mai mare, pe o durata ce porneste de la patru saptamani la sase luni, decat cei care apeleaza la alte metode de renuntare in trepte.

Studiu. Cea mai buna metoda de renuntare la fumat

O echipa de cercetatori a vrut sa vada care este cea mai buna metoda de renuntare la fumat si a selectionat mai multi fumatori care au vrut sa renunte la acest viciu.

Cine este actrita cea mai URMARITA pe Instagram

Cantareata si actrita americana Selena Gomez se declara a fi este persoana cu cei mai multi followeri pe reteaua de socializare Instagram .

Industria care va fi cea mai afectata de legea anti-fumat: O sa se fumeze in bai. Ca in liceu!

Multi s-ar astepta ca legea anti-fumat, care va intra in vigoare joia aceasta, 17 martie, sa afecteze cel mai mult proprietarii de baruri, restaurante sau cluburi. Pana la urma insa, oamenii vor dori sa se distreze in continuare si, in cel mai rau caz,.

Fatadele blocurilor pot arde ca o torta. Care este cauza

Fatadele blocurilor placate cu polistiren de proasta calitate se pot aprinde ca o torta, in caz de incendiu. O spun specialistii in constructii. Chiar si montarea gresita a polistirenului ignifug.

Este oficial: London Stock Exchange si Deutsche Boerse vor crea cea mai mare bursa din Europa

Bursele din Londra London Stock Exchange Group - si din Frankfurt Deutsche Boerse au anuntat oficial ca vor fuziona, pentru a forma cea mai mare piata de capital din Europa, dupa ce au obtinut aprobarea autoritatilor de reglementare in domeniu, anunta Bloomberg.

Hackerii sunt cea mai mare problema pentru gamerii care prefera Steam

Steam Stealer este un program malware prin care au fost sparte mai multe conturi pe reteaua Steam. Articole din joc si datele de identificare ale jucatorilor sunt furate si vandute pe piata neagra.

Aici se afla cea mai lunga tiroliana din lume: se numeste Bestia si zbori cu 105 km/h ca o pasare deasupra muntilor si copacilor

Cu o lungime de 1,45 km si instalata la 260 de metri deasupra solului, aceasta este cea mai lunga si extrema tiroliana din lume, pe care prinzi o viteza de 105 km/ora, potrivit ziplinetourspr. com . Pentru amatorii de senzatii tari, poate fi o noua.

Cea mai tare replica de agatat, spusa in direct: Ce fac....

Razvan Simion, prezentator la Neatza cu Razvan si Dani, dezvaluie cea mai tare replica de agatat. Matinalul uita de versuri, de replici celebre din piese de teatru sau alte metode elegante,.

Deutsche Borse si bursa din Londra vor crea prin fuziune cea mai mare piata de capital din lume

Cea mai mare piata de capital din lume va fi creata prin fuziunea bursei din Londra si Deutsche Borse, valoarea acesteia va depasi 27 de miliarde de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )