Libnet.ro
UNICEF

20:46

in Romania este o stare generalizata de nemultumire fata de piata de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Romania este o stare generalizata de nemultumire fata de piata de capital

In Romania este o stare generalizata de nemultumire fata de piata de capital, remarca Ludwik Sobolewski, CEO Bursa de Valori Bucuresti BVB), care considera ca, printre altele, aceasta piata are nevoie de siguranta, dar si de imbunatatirea constanta a reglementarilor, de reforma interna a institutiilor aferente si de iesirea tarii din tiparele in care s-a asezat. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Grigorescu: Romania este exportator net de energie electrica

Pe o piata cu un consum in crestere, carbunele ocupa un loc de prim plan, a declarat ministrul energiei, Victor Grigorescu, pe pagina sa de Facebook. Cei care afirma ca importurile reprezinta sursa problemelor pentru sectorul carbonifer nu si-au facut temele, a spus Grigorescu. Acesta a precizat ca Romania este exportator net de energie catre pietele din regiune.

Romania este capabila sa contribuie substantial la activitatea anti-mita a OCDE

Promovarea unui cadru de afaceri concurential, corect si lipsit de coruptie constituie unul dintre obiectivele specifice ale guvernului roman si suntem increzatori ca Romania este capabila sa contribuie substantial la activitatea anti-mita a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), a declarat miercuri, la Paris, ministrul justitiei Raluca Pruna, intr-un discurs sustinut in cadrul reuniunii ministeriale cu tema Conventia anti-mita si rolul sau in lupta globala impotriva coruptiei, organizata de OCDE.

Investitorii straini: Sistemul de taxare din Romania este necompetitiv, iar birocratia, excesiva

Sistemul de taxare din Romania este necompetitiv in comparatie cu alte tari iar acest lucru se datoreaza, in mare parte, birocratiei excesive pe care companiile o resimt in relatia cu autoritatilor fiscale, considera investitorii straini, potrivit unui comunicat de presa difuzat miercuri. Consiliul Investitorilor Straini - FIC publica de doua ori pe an Indicele perceptiei despre mediul de afaceri, realizat printre membrii sai. Companiile membre FIC reprezina un segment important din investitiile straine directe in Romania, cumuland aproximativ doua treimi din totalul acestora, cu o contributie semnificativa la PIB-ul Romaniei. Descarca Raportul complet din atasament.

Ostahie: Profitul Altex Romania este marginal, dar pozitiv

Retailerul electro-it Altex Romania a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 433 milioane de euro, mai mare cu peste 30% fata de 2014, potrivit oficialilor companiei.

Ostahie: Profitul Altex Romania este marginal, dar pozitiv

Retailerul electro-it Altex Romania a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 433 milioane de euro, mai mare cu peste 30% fata de 2014, potrivit oficialilor companiei.

MullenLowe Profero: Vrem sa exportam multe campanii din Romania

Romania este o tara foarte buna de export in ceea ce priveste realizarea de campanii de comunicare datorita raportului bun intre salariile angajatilor si cunostintele acestora, in special in zona de tehnologie si limbi straine, a declarat pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )