Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ioan Enciu: Reintroducerea vizelor pentru cetatenii din Balcani ar reprezenta un comportament rusinos pentru UE

Adevărul Adevărul,
Ioan Enciu: Reintroducerea vizelor pentru cetatenii din Balcani ar reprezenta un comportament rusinos pentru UE

Eurodeputatul PSD Ioan Enciu a declarat, luni seara, in prima zi a sesiunii plenare a Parlamentului European PE) de la Strasbourg, in cadrul interventiilor de un minut, ca executivul comunitar nu trebuie sa dea curs cererii de reintroducere a vizelor pentru statele din Balcani a sase state membre, intrucat un astfel de comportament duplicitar al UE ar fi rusinos si contrar valorilor europene, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Un opozant anti-Putin a fost rapit de la un birou ONU pentru refugiati din Kiev (deputat rus din opozitie)

Un opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, cautat in Rusia in cadrul unei anchete pentru pregatirea organizarii unor revolte in masa, a fost rapit de la Biroul Inaltului Comisariat ONU pentru Refugiati din Kiev Ucraina), a anuntat sambata un deputat din cadrul opozitiei ruse, transmite AFP.

Stenograme: Udrea: Discutia cu Blejnar era despre niste ajutoare pentru oamenii din zonele ...

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea si sotul sau, Dorin Cocos, apar vorbind separat cu Sorin Blejnar in stenogramele inregistrarilor realizate pentru dosarul Motorina, in care este acuzat fostul sef al ANAF. Elena Udrea precizeaza ca discutia cu Blejnar se referea la ajutoarele pentru oamenii din zonele afectate de inundatii, ea fiind in masura sa ii spuna fostului sef al ANAF unde era nevoie de acele ajutoare. Discutia pe care am avut-o cu Sorin Blejnar se referea la niste ajutoare .

PROCURORUL George Balan, propus pentru EXCLUDEREA din magistratura dupa doua suspendari ...

Inspectia Judiciara a finalizat anchetarea procurorului George Balan , membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, acuzat de DNA de fapte de coruptie, si a propus excluderea acestuia dinn magistratura, spun surse judiciare. De asemenea, George Balan a fost suspendat vineri de catre CSM si din calitatea de procuror. Este a doua suspendare exercitata de CSM impotriva lui Balan , dupa ce , in luna iulie anul acesta, procurorul a fost acuzat de fapte de coruptie, .

Ministerul Educatiei vrea laptopuri pentru elevi, din bani europeni

Proiectul necesita circa 600 milioane euro Ministerul Educatiei intentioneaza sa implementeze un program care presupune achizitionarea de laptopuri pentru elevi si profesori, din fonduri europene, a spus, ieri, ministrul Ecaterina Andronescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )