Libnet.ro
UNICEF

20:45

in Bucuresti au loc 40 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de 1,4 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Bucuresti au loc 40 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de 1,4 milioane de lei

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei efectueaza, joi, perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme cu un prejudiciu estimat la 1,4 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa al DGPMB. continuă pe Ziarul Bursa

Politia Capitalei: 40 de perchezitii intr-un dosar de evaziune

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei efectueaza, joi, perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme cu un prejudiciu estimat la 1,4 milioane de lei.

40 de perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul ajunge la 1,4 milioane de lei

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei fac, joi, 40 perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme in care prejudiciul este estimat la 1,4 milioane de lei. 20 de persoane vor fi duse la audieri in acest dosar.

Perchezitii in Bucuresti si patru judete intr-un dosar de inselaciune prin metoda Accidentul

Politistii prahoveni fac, miercuri, sase perchezitii in Bucuresti si in judetele Iasi, Bacau, Tulcea si Galati, intr-un dosar vizand persoane suspectate ca ar fi comis inselaciuni prin metodaAccidentul si o talharie, cu un prejudiciu.

Prefectul judetului Caras-Severin, audiat de procurorii DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala, a demisionat

Prefectul ca Caras-Severin, Miu Nicolae Ciobanu, audiat miercuri intr-un dosar DIICOT de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 25 de milioane de lei si-a anuntat joi dimineata demisia. Ciobanu a transmis un comunicat de presa in care a aratat ca paraseste functia pentru ca institutia sa isi pastreze reputatia de garant al respectarii legii si Constitutiei Romaniei.

Prefectul din Caras Severin, Miu Nicolae Dumitru, destituit din functie. Acesta este implicat intr-un dosar de evaziune fiscala

Ministrul de Interne, Petre Toba, a inaintat Guvernului propunerea de incetare a exercitarii functiei a prefectului judetului Caras Severin, Miu Nicolae Ciobanu. Acesta din urma este cercetat in libertate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Descinderi la locuinta miliardarului Ioan Neculaie, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii brasoveni fac, joi, perchezitii la clubul de fotbal FC Brasov si la locuinta patronului echipei, Ioan Neculaie, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu estimat la 40 de.

Perchezitii in Bucuresti si Teleorman, intr-un dosar privind comercializarea cu bauturi contrafacute

Politistii fac perchezitii in Bucuresti si judetul Teleorman, intr-un dosar privind activitati ilicite in domeniul comertului cu alcool, potrivit unui comunicat DGPM.

Perchezitii in Bucuresti si judetul Teleorman intr-un dosar de contrabanda cu tutun

Politisti din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, au efectuat miercuri cinci perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetul Teleorman si au pus in executare patru mandate de aducere intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de contrabanda cu tutun si produse din tutun, informeaza un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Perchezitii in Bucuresti si Teleorman, intr-un dosar privind comercializarea cu bauturi contrafacute

Politistii fac perchezitii in Bucuresti si judetul Teleorman, intr-un dosar privind activitati ilicite in domeniul comertului cu alcool, potrivit unui comunicat DGPM.

21 de perchezitii in judetele Gorj, Valcea si Mures, intr-un dosar de furt din locuinte

21 de perchezitii au loc la domiciliile unor persoane din judetele Gorj, Valcea si Mures, intr-un dosar in care mai multe persoane sunt suspectate de furt din locuinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )