Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ioan Oltean (PDL): 23% pentru ARD e totalmente insuficient si ne plaseaza in afara posibilitatii de guvernare

Hotnews Hotnews,
Ioan Oltean (PDL): 23% pentru ARD e totalmente insuficient si ne plaseaza in afara posibilitatii de guvernare

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, afirma ca un rezultat de 23% pentru ARD la alegerile generale ar fi totalmente insuficient si ar plasa Alianta in afara posibilitatii de guvernare, el declarandu-se insa convins ca ARD nu va obtine sub 27%, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ioan Oltean (PDL): Tariceanu e un lider de anvergura, cu o viziune clara, in contradictie cu cea a lui Antonescu

Calin Popescu Tariceanu este un lider de anvergura, cu o viziune clara asupra a ceea ce trebuie sa se intample in Romania, intr-o contradictie flagranta cu viziunea lui Crin Antonescu, a declarat.

Ioan Oltean: 23% pentru ARD e totalmente insuficient si ne plaseaza in afara posibilitatii ...

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, afirma ca un rezultat de 23 la suta pentru ARD la alegerile generale ar fi totalmente insuficient si ar plasa Alianta in afara posibilitatii de guvernare, scrie Mediafax. Oltean s-a declarat insa convins ca ARD nu va obtine sub 27 la suta. Ioan Oltean a comentat, vineri, intr-o conferinta de presa, sondajul de opinie potrivit caruia la alegerile generale USL este cotat cu 48 la suta si ARD cu 23 la suta, transmite corespondentul .

Ioan Oltean: Blaga, Ungureanu, Boagiu trebuie sa fie mai prezenti pe piata ...

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca, in perioada care a ramas pana la alegerile parlamentare, este nevoie ca Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu, Anca Boagiu sa fie mai prezenti pe piata vizuala a Romaniei, potrivit Mediafax. Oltean a fost intrebat daca s-a numarat printre cei care, joi, la Colegiul Director al PDL, au criticat strategia de campanie a ARD, transmite corespondentul Mediafax. Am fost printre cei care au .

Oltean (PDL): N-am vreo initiativa legislativa, principala mea preocuparea e sa ajung la guvernare

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a declarat ca nu are pregatita vreo initiativa legislativa pe care sa o prezinte in campania electorala, principala sa preocupare fiind sa ajunga la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )