Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ioan Rus, sanctionat cu avertisment de CNCD pentru afirmatiile despre romanii din diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ioan Rus, sanctionat cu avertisment de CNCD pentru afirmatiile despre romanii din diaspora

Fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus a fost sanctionat cu avertisment de CNCD, pentru afirmatiile potrivit carora romanii muncesc in strainatate, in constructii, pentru un salariu de 1. 500 de euro si, de banii astia, copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva. continuă pe Ziarul Bursa

Ioan Rus, sanctionat cu avertisment de CNCD pentru afirmatiile despre romanii din diaspora

Fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus a fost sanctionat cu avertisment de CNCD, pentru afirmatiile potrivit carora romanii muncesc in strainatate, in constructii, pentru un salariu de 1. 500 de euro si, de banii astia, copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva.

Ioan Rus, sanctionat cu avertisment de CNCD, in urma afirmatiilor la adresa romanilor care muncesc in strainatate

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a sanctionat cu avertisment pe fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, ca urmare a declaratiilor jignitoare la adresa romanilor care lucreaza.

Fostul ministru Ioan Rus, sanctionat pentru afirmatiile denigratoare la adresa diasporei

Fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus a fost sanctionat cu avertisment de CNCD, pentru afirmatiile potrivit carora romanii muncesc in strainatate, in constructii, pentru un salariu de 1. 500 de euro si,.

Ioan Rus, doar AVERTISMENT de la CNDC dupa jignirile aduse romanilor care muncesc in strainatate

Ioan Rus, fostul ministru al Transporturilor, fost sanctionat doar cu avertisment de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru afirmatiile potrivit carora romanii muncesc in strainatate, in constructii, pentru un salariu de 1. 500 de euro si, de banii astia, copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva .

Ioan Rus a fost sanctionat cu avertisment de CNCD, dupa ce i-a jignit pe romanii din diaspora

Ioan Rus a fost sanctionat cu avertisment de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), dupa ce a declarat ca romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )