Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ioana Constantin (PMP): Ce a facut Adrian Solomon in saormaria aia este studiu de caz pentru ce gandeste PSD despre mediul de afaceri (VIDEO)

B1 B1,
Ioana Constantin (PMP): Ce a facut Adrian Solomon in saormaria aia este studiu de caz pentru ce gandeste PSD despre mediul de afaceri (VIDEO)

Ioana Constantin, secretar general adjunct alPMP, a declarat joi, in cadrul Stirilor B1 TV, ca atitudinea pe care au avut-o deputatii PSD Adrian Solomon si Ionel Stativa in localul fast-food din Centrul. continuă pe B1

Ioana Constantin (PMP): Victor Ponta, chiar si dupa toti anii astia, este mult prea mic pentru a fi considerat pe aceeasi treapta cu Traian Basescu intr-o lupta pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, ca daca fostul presedinte Traian.

Prima reactie a lui Adrian Solomon dupa ce a facut scandal in Centrul Vechi: Un abuz al unor politisti prea putin scoliti

Deputatii PSD Adrian Solomon si Irinel Stativa au intrat luni seara intr-un conflict cu politistii din Capitala dupa ce acestia au intrat intr-un fast-food din Centrul Vechi si au refuzat sa poarte masca. Solomon a declarat ca nu au primit amenda, ci au fost legitimati si ca totul este un abuz al unor politisti mult prea putin scoliti.

CNCD s-a autosesizat privind afirmatiile lui Adrian Solomon. Csaba: Obiectul sesizarii il fac declaratiile pe care le-a facut raportat la casierul in cauza

Presedintele CNCD Asztalos Csaba a declarat, pentru news. ro, ca a existat o autosesizare, in sedinta de miercuri a Colegiului, privind discutia pe care a avut-o deputatul PSD Adrian Solomon cu casierul de la un fast-food din Centrul Vechi al Bucurestiului si ca va fi analizata posibilitatea existentei unei fapte de discriminare.

CNCD s-a autosesizat in cazul scandalului provocat de deputatii PSD Adrian Solomon si Irinel Stativa la un fast-food din Capitala (VIDEO)

Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat, miercuri, in cazul deputatilor PSD Adrian Solomon si Irinel Ioan Stativa, care au provocat un scandal intr-un.

CNCD s-a autosesizat in cazul deputatului PSD Adrian Solomon care a jignit un vanzator ce-i cerea sa poarte masca

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in legatura cu deputatul PSD Adrian Solomon, care l-a jignit pe un vanzator de la fast-food ce ii ceruse sa isi puna masca de protectie si s-a certat cu politistii, a precizat pentru HotNews. ro. presedintele Consiliului, Csaba Asztalos.

Adrian Solomon (PSD), dupa ce ar fi insultat echipajul sesizat ca refuza sa poarte masca intr-un fast-food: Un exemplu de abuz al unor politisti mult prea putin scoliti

Deputatul PSD Adrian Solomon a avut o prima reactie, dupa ce a fost amendat de Politia Capitalei pentru ca a le-a adresat mai multe insulte politistilor. Echipajul venise la un restaurant de tip fast-food din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2934 seconds )