Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ioana Marcu, Orange: HR-ul este foarte important pentru ceea ce se intampla peste 5 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ioana Marcu, Orange: HR-ul este foarte important pentru ceea ce se intampla peste 5 ani

Sa iti cresti liderii mai repede si mai bine decat concurenta si sa iti fidelizezi oamenii sunt cateva dintre cele mai mari provocari ale unui director de resurse umane, a declarat pentru Wall-Street. ro, Ioana Marcu, managerul de resurse umane al. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul este foarte pregatit pentru vizita FMI

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul este foarte pregatit pentru vizita Fondului Monetar International FMI), iar mesajul transmis de pietele financiare, prin emisiunea de obligatiuni de 1,5 miliarde euro, a fost unul puternic si favorabil tarii noastre, fiind posibila, in continuare, o scadere a ran-damentelor sub 5%.

Anders Fogh Rasmussen: NATO este foarte preocupat de situatia din Ucraina dupa alegeri

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, s-a declarat azi foarte preocupat de situatia politica din Ucraina dupa alegerile legislative din 28 octombrie, ale caror rezultate nu au fost inca oficial publicate, transmite HotNews. ro.

NATO este foarte preocupat de situatia din Ucraina dupa alegeri - Anders Fogh Rasmussen

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, s-a declarat luni foarte preocupat de situatia politica din Ucraina dupa alegerile legislative din 28 octombrie, ale caror rezultate nu au fost inca oficial publicate, scrie AFP.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )