Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioana Vonica a ajuns la priveghiul sotului ei, unde poate sta doar trei ore

B1 B1,
Ioana Vonica a ajuns la priveghiul sotului ei, unde poate sta doar trei ore

Ioana Vonica, arestata in dosarul retetelor false, a ajuns, sambata seara, la capela din municipiul Sibiu unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al sotului ei. in momentul in care masina a parcat. continuă pe B1

Ioana Vonica poate participa la funeraliile sotului ei, Ilie Vonica. Acesta s-a sinucis dupa ce femeia a fost arestata

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, joi, cererea Ioanei Vonica de a participa la inmormantarea sotului ei, Ilie Vonica. Aceasta se afla in arest preventiv de pe 22 mai fiind implicata in dosarul privind retetele false cu medicamente oncologice.

Decizie. Ioana Vonica poate participa la funeraliile sotului ei, Ilie Vonica. Acesta s-a sinucis dupa ce femeia a fost arestata

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, joi, cererea Ioanei Vonica de a participa la inmormantarea sotului ei, Ilie Vonica. Aceasta se afla in arest preventiv de pe 22 mai fiind implicata in dosarul privind retetele false cu medicamente oncologice.

Decizie neasteptata: Ioana Vonica ramane in inchisoare si nu poate participa la funeraliile sotului sau

Ioana Vonica ramane in inchisoare, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis contestatia procurorilor la decizia Tribunalului Bucuresti de a o lasa sa participe la inmormantarea sotului sau, Ilie Vonica.

Ioana Vonica nu poate participa la funeraliile sotului: Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia fata de eliberarea ei

Ioana Vonica, arestata in dosarul retetelor false, nu va putea participa la inmormantarea sotului sau. Curtea de Apel Bucuresti a admis, sambata, contestatia procurorilor fata de cercetarea ei in libert.

Ioana Vonica, arestata in dosarul traficului de retete, a facut cerere de eliberare din arest, pentru a participa la inmormantarea sotului ei

Ioana Vonica a cerut Parchetului Capitalei sa fie eliberata din arest pentru a putea participa la inmormantarea sotului sau, cererea fiind transmisa de procurori conducerii arestului Capitalei. Ilie Vonica s-a sinucis ieri aruncandu-se de la etajul vilei sale din centrul Sibiului. El a lasat o scrisoare prin care si-a justificat gestul. Potrivit apropiatilor era suparat ca sotia sa se afla in arest.

UPDATE Ioana Vonica afla sambata daca va participa la funeraliile sotului sau

Ioana Vonica afla sambata daca va iesi din arest pentru a participa la inmormantarea sotului sau, care va avea loc duminica, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a schimbat data la care va fi solutionata contestatia Parchetului Capitalei la decizia de eliberare din arest.

Ioana Vonica ar putea participa la inmormantarea sotului sau

Tribunalul Bucuresti a admis cererea Ioanei Vonica, cercetata in dosarul retetelor false, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, pentru a putea participa la inmormantarea sotului sau, miliardarul Ilie Vonica.

Ioana Vonica va putea participa la inmormantarea sotului ei: Magistratii au decis ca aceasta sa fie cercetata sub control judiciar

Sotia milionarului Ilie Vonica din Sibiu, care s-a sinucis marti, va putea participa la inmormantarea sotului ei, dupa ce magistratii de la Tribunalul Bucuresti au decis ca aceasta sa fie cercetata sub control.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )