Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iohannis: Alegerile parlamentare, singura solutie prin care romanilor li se poate permite o continuare a demersurilor democratice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis: Alegerile parlamentare, singura solutie prin care romanilor li se poate permite o continuare a demersurilor democratice

Alegerile parlamentare la termen sunt singura solutie prin care romanilor li se poate permite o continuare a demersurilor democratice asteptate, iar, in acest moment, in Legislativ, PSD trage permanent frana de mana, a declarat presedintele Klaus. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Restrictiile severe, singura solutie pana cand vom avea un vaccin eficient

Klaus Iohannis precizeaza ca impunerea restrictiilor severe reprezinta singura solutie in lupta cu COVID-19 pana la aparitia unui vaccin eficient, punctand faptul ca restrictiile in vigoare au ca scop protejarea populatiei si reducerea presiunii uriase.

Lista candidatilor pe judete, la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare din 2020 vor avea loc la data de 6 decembrie, iar un nou semn al apropierii de scrutin s-a ivitvineri, cand s-a intrat oficial incampanie electorala, una ce se va.

BOR, zece recomandari pentru credinciosi la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Biserica Ortodoxa Romana se implica in alegerile parlamentare si vine cu recomandari pentru crestinii ortodocsi. inaltpreasfintitul Parinte Calinic al Sucevei si Radautilor le-a transmis credinciosilor.

BOR a realizat decalogul pentru alegerile parlamentare responsabile Printre criterii, politicile impotriva avortului

Biserica Ortodoxa Romana BOR) indeamna credinciosii, printr-o recomandare pastorala, sa mearga la alegerile parlamentare si sa aiba in vedere realizarea binelui tarii si promovarea valorilor crestine. in acest sens, BOR a realizat, pentru aprecierea candidatilor la alegerile parlamentare din acest an, 10 criterii orientative.

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare. Se invoca lipsa de spatiu

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare din Romania, pe motiv ca s.

UDMR este pe primul loc pe buletinele de vot din Alba de la alegerile parlamentare

Biroul Electoral de Circumscriptir nr. 1 Alba a publicat procesul verbal, incheiat in 4 noiembrie 2020, cu privire la tragerea la sorti a numarului de ordine de pe buletinele de vot de la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Presedintele american Donald Trump, care, conform proiectiilor realizate de presa, a pierdut alegerile pentru un nou mandat in fata democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care sustine ca alegerile au fost furate, potrivit News.

Ultimul interviu dat de Vladimir Gaitan. Ce a spus despre boala crunta prin care trecea si ce le-a transmis copiilor

In aceasta seara teatrul si cinematografia romaneasca este mai saraca. Actorul Vladimir Gaitan s-a stins din viata, dupa o lupta crancena cu o boala care l-a macinat de cativa ani. Ultimii ani din viata si i-a dus cu greu, incercand sa treaca peste boala crunta de care suferea. Vladimir Gaitan si ultimul interviu De-a lungul .

Artistul de muzica populara Radu Ille, despre momentele dificile prin care a trecut cand a fost infectat cu Covid-19: Nu a fost deloc usor. Nu-l desconsiderati pe nenorocitul asta

Interpretul de muzica populara Radu Ille a fost unul dintre artistii care a fost infectat cu Covid-19. Acesta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. Nu am putut povesti nimanui, dar s-a.

Drama prin care Radu Ille a trecut. Virusul a facut ravagii in corpul lui: Nu-l desconsiderati pe nenorocit

Radu Ille a povestit prin ce momente grele a trecut in ultima perioada si cum si-a pus pandemia amprenta asupra vietii sale. Cum se simte acesta, dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus? Radu Ille s-a vindecat de COVID-19. Ce marturii face despre perioada urmatoare infectarii? Radu Ille vine cu marturii despre clipele grele .

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )