Libnet.ro
UNICEF

08:15

Iohannis a anuntat cine este medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Iohannis a anuntat cine este medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID

Medicul Valeriu Gheorghita de la Spitalul Militar Central va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national. Anuntul a fost facut de presedintele Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

Cine este medicul care va coordona campania de vaccinare anti-COVID in Romania Coordonator de doctorat i-a fost Streinu Cercel

Medicul Valeriu Gheorghita, care va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, are 38 de ani si lucreaza din 2012 la Spitalul Militar Central Dr Carol Davila, fiind de trei ani medic primar. El l-a avut coordonator de doctorat pe profesorul Adrian Streinu Cercel, care acum candideaza la Senat pe listele PSD.

Are 38 de ani si a fost desemnat sa coordoneze campania de vaccinare anti-COVID din Romania. Cine este medicul Valeriu Gheorghita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in timpul conferintei de presa de marti, ca medicul Valeriu Gheorghita va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania. El are 38 de ani, iar din 2012.

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii .

Omul care l-a blestemat pe Nicolae Ceausescu sa moara cu mainile la spate. Cine este, de fapt

De multe ori, intamplarea si-a jucat rolul ei in istoria politica a Romaniei. in schimb, accidentele propriu-zise au fost putine. Din acest motiv, pe langa marea importanta a protagonistului povestii, Nicolae Ceausescu, si astazi se vorbeste despre un anume accident aviatic ce putea schimba fata comunismului romanesc. Enigma ramasa de pe urma lui: omul care .

Cine este Maia Sandu, de fapt. E noul presedinte al Rep. Moldova si i-a dejucat planul lui Putin

In acest sfarsit de saptamana in Republica Moldova au avut loc Alegerile Prezidentiale, al doilea scrutin. Conform exit-poll-ului Maia Sandu este noul presedinte al republicii Moldova. Este o premiera europeana, avand in vedere ca este prima femeie presedinte a unei tari. Maia Sandu, de la economist la premier La alegerile prezidentiale din Republica Moldova au .

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Daca 2020 nu putea deveni mai ciudat de atat, acesta este pestele care merge in picioare

Tocmai cand credeai ca 2020 nu poate deveni mai ciudat, vine si acest videoclip dubios. Acesta este pestele care se plimba literalmente pe fundul oceanului folosind aripioarele pentru.

Cine este Catalin Denciu, medicul-erou din Piatra Neamt. De ce s-a intors sa profeseze in Romania

Medicul erou Ioan Catalin Denciu, cel care a suferit arsuri grave in incercarea de a-si salva pacientii dinincendiul de la Piatra Neamt, este descris de pacienti drept o persoana calda si grijulie.

Cine este medicul ranit grav la Piatra Neamt care s-a aruncat in flacari incercand sa salveze un pacient UPDATE

Ioan Catalin Denciu, medicul de garda de la ATI Piatra Neamt, a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, alaturi de o asistenta. Conform ultimelor informatii, medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului si este constient si stabil.

Noi numiri in cadrul STB. Cine este noul director general

Societatea de Transport Bucuresti STB) are un nou director general, in persoana lui Mihai Petcu, a anuntat compania intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )