Libnet.ro
UNICEF

07:45

Iohannis, atac extrem de dur: Infractorul Dragnea s-a cocotat n fruntea statului

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, atac extrem de dur: Infractorul Dragnea s-a cocotat n fruntea statului

Presedintele Klaus Iohannis l-a criticat marti extrem de dur pe Liviu Dragnea pentru momentul in care a adus doua valize, una cu gogosi si una cu dosare care ar avea legatura cu seful statului, spunand ca ceea ce a prezentat ieri se numeste fake news, acesta fiind singurul domeniu in care progreseaza presedintele PSD. Iohannis a spus despre Dragnea ca este un infractor care s-a cocotat in fruntea statului. continuă pe Hotnews

Iohannis: Infractorul Dragnea progreseaza. E disperat. Face manevre de manipulare

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un atac foarte dur la adresa lui Liviu Dragnea, despre care a spus ca e un infractor, nu un penal, pentru ca nu ar mai avea voie sa foloseasca acest termen.

Iohannis, atac la Dragnea: Asa se intampla cand un infractor ajunge in varful statului. E disperat. Face manevre de manipulare

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un atac foarte dur la adresa lui Liviu Dragnea, despre care a spus ca e un infractor, nu un penal, ca nu ar mai avea nevoie.

Iohannis, atac dur la Dragnea: Acest infractor progreseaza semnificativ in domeniul fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, referindu-se la acuzatiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, ca acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in fruntea statului, progreseaza semnificativ in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )