Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iohannis ii cere lui Ponta sa-l demita pe Valcov: Ma asteptam sa demisioneze. Nimeni nu este mai presus de lege

Adevărul Adevărul,
Iohannis ii cere lui Ponta sa-l demita pe Valcov: Ma asteptam sa demisioneze. Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se astepta ca Darius Valcov sa demisioneze din functia de ministru de Finante, ceea ce nu s-a intamplat, dupa ce procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale pe numele sau. Astfel, seful statului ii solicita premierului Victor Ponta sa demareze procedura de revocare din functia de ministru a lui Darius Valcov. continuă pe Adevărul

Iohannis ii cere lui Ponta sa demareze procedura de revocare din functie a lui Valcov

Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat, duminica, premierului Victor Ponta sa demareze procedura de revocare din functia de ministru al Finantelor a lui Darius Valcov.

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

Basescu, catre Ponta:Faceti remanierea domnului Valcov inainte de ziua de luni!

Fostul presedinte Traian Basescu le-a cerut lui Klaus Iohannis si Victor Ponta sa-l remanieze de urgenta de Darius Valcov, deoarece orice intarziere in initierea acestui demers are efecte de credibilitate pe pietele financiare.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,.

Coalitia pentru Mediu ii cere lui Ponta sa demareze o ancheta interna la AFM

Coalitia pentru Mediu din Romania a trimis o sesizare catre premierul Victor Ponta in care au cerut demararea unei anchete interne pentru depistarea neregulilor de la Administratia Fondului pentru Mediu din Romania si demiterea sefului Adiministratiei, Adrian Gearap.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )