Libnet.ro
UNICEF

01:06

IOHANNIS DESPRE REZULTATUL LA REFERENDUM: A castigat Romania europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS DESPRE REZULTATUL LA REFERENDUM: A castigat Romania europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca peste 6 milioane de romani au raspuns Da la referendum, adaugand ca astfel a castigat Romania europeana, democratica, in care hotii si infractorii stau la puscarie, nu in fruntea statului. continuă pe Ziarul Bursa

IOHANNIS: Votati la referendum pentru Romania Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, de la Palatul Cotroceni, un mesaj inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului national din 26 mai.

Iohannis despre rezultatul la referendum: Romanii au dat o lectie populismului; Ma bucur ca si electoratul PSD a inteles si a votat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat luni ca prin votul afisat la referendum, romanii au dat o lectie dura populismuluisi ca rezultatul arata ca democratia s-a maturizat. Totodata, seful statului a afirmat ca este inadmisibila bataia de joc a autoritatilor privind romanii din diaspora si a cerut sa fie luate masuri.

Dragnea vorbeste despre rezultatul zdrobitor al PSD. Aveti bagajele facute?

Liviu Dragnea, presedinte PSD, a venit cu primele reactii dupa alegeri. El a vorbit putin si despre un potential candidat la presedintie. Aveti bagajele facute?, a fost intrebarea unei jurnaliste la conferinta. Liviu Dragnea a fost suparat la maximum. E un spectacol prost. Foarte prost. N-am niciun bagaj facut, a spus acesta. Ce a declarat [] .

Ludovic Orban (PNL): Am votat ca sa fiu sigur ca Romania nu va mai fi condusa de hoti / Votul este cea mai puternica arma. Romanii sa mearga la urne! (VIDEO)

Am votat ca sa fiu sigur ca Romania va fi condusa de oameni cinstiti si nu de hoti, a declarat Ludovic Orban, presedintele PNL, la scurt timp dupa ce si-a exprimat acest drept, la alegerile europarlamentare.

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului din Romania: O demonstratie a faptului ca ROMANII SUNT PROFUND PROEUROPENI!

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, saluta prezenta impresionanta a romanilor la votul pentru alegerile europarlamentare. Oficialul de la Bruxelles afirma ca romanii au.

Tariceanu, despre rezultatul sub prag anuntat la inchiderea urnelor: E doar o estimare. Sigur ca prezenta asta record ne diminueaza ponderea

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus duminica seara, la inchiderea urnelor, ca rezultatul pe care formatiunea sa l-ar fi obtinut conform exit-poll-ului - de 4,9% - este doar o estimare si s-a declarat convins ca voturile pe care partidul sau a scontat se vor realiza.

Mihai Tudose, prima reactie dupa inchiderea urnelor: in aceasta seara a castigat Romania

Fostul premier Mihai Tudose, candidat la europarlamentare din partea ProRomania, a transmis un mesaj dupa inchiderea urnelor. Cea mai uzitata intrebare acum e: cine a castigat alegerile. Raspunsul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )