Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis va discuta la Bruxelles despre MCV, saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Iohannis va discuta la Bruxelles despre MCV, saptamana viitoare

Klaus Iohannis va discuta saptamana viitoare la Bruxelles despre situatia MCV. Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene a confirmat, intr-un interviu pentru Gandul. info,ca presedintele roman. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvant al CE: Klaus Iohannis va discuta, saptamana viitoare, despre ridicarea MCV cu Jean Claude-Juncker

Purtatorul de cuvant al CE, Margaritas Schinas, a declarat pentru Gandul ca presedintele roman Klaus Iohannis si noul presedinte al Comisiei, Jean-Claude Juncker, vor discuta despre MCV saptamana viitoare, la.

Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker vor vorbi saptamana viitoare despre Mecanismul de Cooperare si Verificare, potrivit Comisiei Europene

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene CE), Margaritas Schinas, a declarat pentru Gandul ca presedintele roman Klaus Iohannis si noul presedinte al Comisiei, Jean-Claude Juncker, vor discuta despre Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) saptamana viitoare, la Bruxelles, potrivit Gandul.

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare. PSD si PNL nu au primit insa o invitatie oficiala la Cotroceni pana la aceasta ora. Informatia a fost confirmata.

Presedintele Iohannis a invitat liderii partidelor politice la consultari, saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, citate de Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor parlamentare la consultari, saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, citate de Mediafax.

Ministrul Justitiei: Discut saptamana viitoare cu procurorii din CSM in legatura cu noul sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, ca se va intalni, saptamana viitoare, cu membrii Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a stabili varianta cea mai buna cu.

Cazanciuc: Discut saptamana viitoare cu procurorii din CSM in legatura cu noul sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, azi, ca se va intalni, saptamana viitoare, cu membrii Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a stabili varianta cea mai buna cu privire la viitorul sef al DIICOT, potrivit surselor din presa.

Subiectele Zilei: Comisia Europeana: Iohannis si Juncker vor vorbi saptamana viitoare despre MCV; Parlamentarii romani au lucrat doar 65 de zile pe parcursul anului 2014; Limuzinele sefilor BOR si patimile unui preot de la tara

Primul mare corupt care lauda DNA. Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei: Ne convine sau nu, e o institutie puternica si credibila. Povestea romanului care s-a mutat in Austria pentru ca a obosit sa mearga pe jos. Ce inseamna in Romania transport in comun. Satul de mersul pe jos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )