Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker vor vorbi saptamana viitoare despre Mecanismul de Cooperare si Verificare, potrivit Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker vor vorbi saptamana viitoare despre Mecanismul de Cooperare si Verificare, potrivit Comisiei Europene

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene CE), Margaritas Schinas, a declarat pentru Gandul ca presedintele roman Klaus Iohannis si noul presedinte al Comisiei, Jean-Claude Juncker, vor discuta despre Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) saptamana viitoare, la Bruxelles, potrivit Gandul. continuă pe Adevărul

Purtatorul de cuvant al CE: Klaus Iohannis va discuta, saptamana viitoare, despre ridicarea MCV cu Jean Claude-Juncker

Purtatorul de cuvant al CE, Margaritas Schinas, a declarat pentru Gandul ca presedintele roman Klaus Iohannis si noul presedinte al Comisiei, Jean-Claude Juncker, vor discuta despre MCV saptamana viitoare, la.

Subiectele Zilei: Comisia Europeana: Iohannis si Juncker vor vorbi saptamana viitoare despre MCV; Parlamentarii romani au lucrat doar 65 de zile pe parcursul anului 2014; Limuzinele sefilor BOR si patimile unui preot de la tara

Primul mare corupt care lauda DNA. Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei: Ne convine sau nu, e o institutie puternica si credibila. Povestea romanului care s-a mutat in Austria pentru ca a obosit sa mearga pe jos. Ce inseamna in Romania transport in comun. Satul de mersul pe jos.

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor parlamentare la consultari, saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a invitat liderii partidelor politice parlamentare la consultari, saptamana viitoare, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala, citate de Mediafax.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu fiecare partid, in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa cheme la consultari fiecare partid, in aceasta saptamana, au afirmat surse oficiale pentru B1 TV. Astfel, seful statului va avea consultari cu fiecare partid in.

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu partidele parlamentare saptamana viitoare. PSD si PNL nu au primit insa o invitatie oficiala la Cotroceni pana la aceasta ora. Informatia a fost confirmata.

Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis

Senatorul independent Valer Marian fost membru PSD pana in mai 2013) ne-a trimis o declaratie politica, avand titlul Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis. Documentul contine o scrisoare deschisa adresata sefului statului. Va prezentam mai jos, integral, materialul primit de redactie.

Relu Fenechiu il lauda din inchisoare pe Klaus Iohannis pentru discursul privind Justitia: Am vazut cu speranta ca ati atras atentia asupra unor aspecte care au facut ca Justitia sa devina o supraputere in stat

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, care executa o sentinta de 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, il lauda pe blogul sau pe presedintele Klaus Iohannis pentru discursul sustinut marti in fata Consiliului superior al Magistraturii pe tema Justitiei. Fostul vicepredinte PNL noteaza, intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului, ca a vazut cu speranta, faptul ca Iohannis a vorbit, in discursul sau, despre aspecte care au facut ca Justitia sa devina o supraputere in stat. Macovei despre declaratiile lui Iohannis: Seamana cu ce spune PSD/ Iohannis la CSM: Important de subliniat ca Justitia nu e o supraputere/ Radu Tudor lauda discursul presedintelui: De referinta, de salutat, viziune diferita de a lui Basescu .

Klaus Iohannis: Justitia este una dintre cele trei puteri ale statului, nu o supraputere

Klaus Iohannis a avut marti un atac dur la presa si informatiile furnizate de aceasta. La prima sedinta CSM la care a participat in functia de presedinte, Klaus Iohannis a declarat ca CSM-ul si Inspectia.

Klaus Iohannis, la sedinta CSM. Mesajul presedintelui pentru sefii din justitie. Un magistrat este atat de independent cat alege el sa fie

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la sedinta Plenului, in care va fi prezentat Raportul de activitate al institutiei pe 2014 si va fi aleasa noua conducere a CSM. in cadrul sedintei CSM, Klaus.

Elena Udrea isi incepe anul prin atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis

Elena Udrea il ataca pe Klaus Iohannis. Ea a pus, inca de aseara, tunurile pe echipa lui Iohannis. Iar in urma cu putin timp, Elena Udrea a scris pe Facebook: A nu te inscrie acum in corul celor care canta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )